The Travel Club Ermelo: ‘Droom nu weg met het glossy vakantiemagazine’

Foto:

Therèse van Eck, zelfstandig reisadviseur van The Travel Club in Ermelo, is er opnieuw in geslaagd een kersvers glossy vakantiemagazine te kunnen aanbieden. Aan de titel ‘wegdromen’ is niet gesleuteld. Het gaat traditioneel immers om een editie van het magazine dat vol staat met de meest inspirerende vakantiebestemmingen en reisverhalen om bij weg te dromen.

De ultieme reis
Met het vakantiemagazine als inspiratiebron helpt Therèse belangstellenden graag bij het verwezenlijken van hun ultieme reis. Want legt Therèse uit; “De informatie over de mooie, bijzondere en indrukwekkende bestemmingen, afgewisseld met tips, vakantie-ideeën, inspirerende reisverhalen en anekdotes, vormen een zeer representatief beeld van het complete reisaanbod van The Travel Club in Ermelo.”

Mogelijkheden zijn ongekend
Wie Therèse een kent als zelfstandig reisadviseur van The Travel Club in Ermelo, weet dat de wereld haar werkplek is. Door de wensen van haar klanten te inventariseren weet zij over de hele wereld bestemmingen te vinden om een passende vakantiereis samen te stellen. De mogelijkheden zijn immers ongekend met het gigantisch grote reisaanbod van The Travel Club. Een reisaanbod dat meebeweegt met de wensen van het reislustige- en vakantieminnend publiek.

Afwisseling
Therèse: “Ik merk dat mensen in het algemeen steeds meer houden van afwisseling. Ze willen elke keer ergens anders naartoe, unieke plekken zien en andere landen op een bijzondere manier ervaren. Ook zie ik dat de groep mensen groeit die dat het liefst ver weg van de massa doet. Waarbij vaak wordt gekozen voor een combinatie van iets speciaals ondernemen en lekker relaxen.”

Pinguïns spotten
Voor mensen die helemaal buiten de gebaande paden willen reizen tipt Therèse de expeditie cruises die steeds meer in trek raken. “Zo kunnen ze onder meer pinguïns spotten”, verwijst ze naar de cruises die de reiziger naar de meest afgelegen bestemmingen ter wereld brengt, zelfs naar beide poolgebieden. Maar ook dichterbij huis in Zwitserland valt met de Grand Train Tour het hele jaar door veel te ontdekken en te genieten.

Onvergetelijke vakantieherinneringen
Verder zet het vakantiemagazine van The Travel Club in Ermelo het cruisen centraal, waarbij Therèse als officieel erkend cruise-specialist u navigeert naar een cruise die bij ú past. Ook Toronto, de grootste stad van Canada, wordt van harte aanbevolen. Net als dat een trip naar een eiland garant staat voor onvergetelijke vakantieherinneringen. Eilanden die variëren van Curaçao, Aruba, Mallorca, Mauritius, de Maladiven tot Jamaica.

Nieuwsgierig geworden?
Nieuwsgierig geworden naar alle informatie over de mooie, bijzondere en indrukwekkende bestemmingen, afgewisseld met tips, vakantie-ideeën, inspirerende reisverhalen en anekdotes in het glossy vakantiemagazine van The Travel Club Ermelo? Vraag deze dan aan via [email protected] of telefonisch: 06-52427742.

Digitaal lezen?
Lees je het vakantiemagazine liever digitaal? Klik dan HIER

Allround in de reisbranche
Therèse van Eck is door haar jarenlange ervaring in alle opzichten allround in de reisbranche. Zij is 30 jaar werkzaam in de reisbranche en al 15 jaar een begrip in Ermelo als zelfstandig reisadviseur. Daarnaast is Therèse Amerika-, New York en een officieel erkend cruise-specialist.

Leuke tips en nieuwtjes
Wil jij ook op de hoogte blijven van leuke tips en nieuwtjes van The Travel Club Ermelo? Like dan ook de Facebookpagina
Voor meer informatie: Therèse van Eck, [email protected] of telefonisch: 06-52427742.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen