Fitnessmanager Heerlickheijd van Ermelo Aron Belt: ‘Ben jij het nieuwe jaar al sportief gestart?’

Fitnessmanager Aron Belt: tweede persoon van links.
Fitnessmanager Aron Belt: tweede persoon van links.
Foto: eigen foto

Het jaar 2023 is alweer een maand ‘oud’. Toch daagt Aron Belt mensen uit: “Ben jij het nieuwe jaar al sportief gestart?” Aron is fitnessmanager bij de Heerlickheijd van Ermelo aan de Staringlaan 1. De mensen die dit goede voornemen nog niet hebben ingelost nodigt hij van harte uit bij de Welness & Fitness club Heerlickheijd. “Bij ons ben je aan het juiste adres.”

Alles onder één dak
Het grote voordeel van sporten bij de Welness & Fitness club is dat de Heerlickheijd van Ermelo alles onder één dak heeft op het gebied van schoonheid, welzijn, ontspanning én sport. Wat inhoudt dat na inspanning er uitgebreid ontspannen kan gaan worden in het zwembad en de sauna. Het is maar net voor welk lidmaatschap iemand kiest; Brons, Zilver, Smaragd of Goud. Hoe ‘kostbaarder’ de naam van het lidmaatschap hoe uitgebreider de mogelijkheden en faciliteiten.

Persoonlijk
Bovendien onderscheidt sporten bij de Fitness club zich volgens Aron door de rust en ruimte in de fitnesszaal, de ontspannen en huiselijke sfeer én de persoonlijke aandacht. “Even een praatje tot een persoonlijk schema voor het sporten aan de hand van persoonlijke doelstellingen, wensen en mogelijkheden, is mogelijk door de kleinschaligheid van onze Fitness club. Wij proberen ook echt al onze leden bij naam te kennen.” Daarnaast beschikt de fitnesszaal over de allernieuwste apparatuur. Wat ook heel erg in de smaak valt bij leden is dat de fitnesszaal iedere dag geopend is van 7.00 tot 23.00 uur.

Groepslessen
In een groep sporten kan ook. Zo is er voor vrouwen 3 keer per week LadiesFIT op maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 – 11.00 uur. Deze groepslessen starten in de sportzaal waar gedurende een uur wordt gesport. Op maandag circuittraining of Pilatus, op woensdag bewegen op muziek en op vrijdag circuittraining. Klik HIER voor het rooster van alle groepslessen. Aansluitend aan het sporten is de mogelijkheid tot een half uur aquarobics in het zwembad om vervolgens te ontspannen in de sauna. Het Beauty & Health Center van de Heerlickheijd van Ermelo beschikt over 2 Finse sauna’s; één van 90 graden Celsius en één van 70 graden Celsius, een Turks stoombad, een jacuzzi, een scrubruimte met koud water stortbak en een ruimte om te relaxen.

Korting bij Beauty Centre
Een lidmaatschap van de Welness & Fitness club geeft daarnaast recht op korting op één van de behandelingen in het Beauty Center. Ervaar bijvoorbeeld pure ontspanning met de verwenarrangementen. Zo tipt Monique van Donkelaar-Willemsen, Beautymanager bij Beauty & Health Center Heerlickheijd van Ermelo, het Spa Ritual arrangement, wat staat voor 2 uur genieten. Het arrangement bestaat uit:

  • Ontvangst met koffie of (kruiden) thee In 1 behandeling
  • Gezicht behandeling van 45 min bestaande uit reiniging, peeling, massage, ampul en een masker en rug-, nek schouder massage van 25 min.
  • Daarna keuze uit Hydromassagebad of infrarood sessie
  • Gebruik van handdoeken, badjas, slippers
  • Genieten van alle SPA faciliteiten
  • Keuze uit ochtend of middag
  • eventueel uit te breiden met een ‘heerlicke’ lunch of extra behandelingen

Informatie
Ga voor alle informatie en de ruime keuze aan abonnementen naar heerlickheijdvanermelo.nl en kies Welness. Hier vindt u alle informatie over:

Beauty & Health Center
Welness faciliteiten
Fitness
Ledenpagina Welness & Fitnessclub
Word nu lid Welness & Fitnessclub
Telefonisch contact opnemen kan ook: 0341 568585.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen