Oosterhoff Poolen installatietechniek zoekt W-monteur en een servicemonteur

Foto:

Oosterhoff Poolen installatietechniek aan het Jagerserf 21 in Ermelo is op zoek naar een W-monteur en een servicemonteur. Beide vacatures zijn voor 32 – 40 per week.

Over Oosterhoff Poolen
Oosterhoff Poolen is een allround installatiebedrijf voor o.a. sanitair, loodgieters-, verwarming- en dakwerk. Het bedrijf werkt voor zowel de particuliere, publieke- als de zakelijke markt.

Leuk
Ben jij de W-monteur of servicemonteur die Oosterhoff Poolen zoekt? Bij Oosterhoff Poolen krijg je veel vrijheid, leuke collega’s en een fijne werksfeer. Oosterhoff Poolen is een platte organisatie, met ruim twintig medewerkers, waar samenwerken voorop staat. Daarnaast worden er ook leuke teamuitjes georganiseerd, zo leer je de rest van het team ook goed kennen!

  • Klik HIER voor alle informatie over de vacature voor W-monteur.
  • Klik HIER voor alle informatie over de vacature voor een servicemonteur.

Geïnteresseerd?
Ben jij geïnteresseerd in de vacature en wil je zelf ervaren hoe het is om te werken bij Oosterhoff Poolen? Een dagje meelopen kan altijd, dan zie je het bedrijf meteen in de praktijk!

Reageren op de vacatures kan via de mail ([email protected]), maar liever heeft Oosterhoff Poolen dat je ze belt voor direct contact en een leuk gesprek: 0341 431 433. Je kunt dan vagen naar Roel Oosterhoff of Sander Vis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen