De Fietshalte wordt Trek Bicycle Ermelo

Stephan Lieftink geeft het stokje door aan Pim Goris.
Stephan Lieftink geeft het stokje door aan Pim Goris.
Foto: archief Grietje-Akke de Haas

De Fietshalte aan de Dokter van Dalelaan 58 in Ermelo (tegenover NS station), wordt per 1 februari 2023 Trek Bicycle Ermelo. Na 10 jaar eigenaar te zijn geweest van De Fietshalte, draagt Stephan Lieftink vanaf die datum het stokje over aan Pim Goris (25) uit Ermelo.

De jeugd een kans geven
De jeugd heeft de toekomst, vindt Stephan. “Ik word dit jaar 50 en wil door deze stap de jeugd de kans geven om door te groeien.” Alle jarenlange ervaring en kennis van Stephan blijft behouden voor de fietsenwinkel. Want Stephan gaat zich bezighouden met de relatiebeheer en de sales van Trek Bicycle Ermelo.

Finaleronde
Vanwege de overname door Trek Bicycle worden de fietsen van andere merken tegen zeer aantrekkelijke prijzen verkocht. Het gaat om modellen van 2023 als e-bikes, mountainbikes tot transportfietsen van de gerenommeerde merken Gazelle, Cortina en Merida. Maar ook op accessoires, fietskleding en fietshelmen gelden zeer aantrekkelijke kortingen. Stephan en Pim benadrukken: “Het gaat echt om de finaleronde in de laatste weken van januari. Ofwel, op=op en weg=weg!”

Blij
Vanaf woensdag 1 februari is de fietsenzaak een tijdje gesloten voor de metamorfose tot Trek Bicycle Ermelo. Op vrijdag 17 februari is het de bedoeling open te gaan, met Pim aan het roer als store-manager. Stephan is blij dat hij het stokje aan hem mag overdragen.

Een oude bekende
“Voor veel mensen is Pim een oude bekende die weer is teruggekeerd op het oude nest”, vertelt Stephan. Pim werkte namelijk in de periode 2014 tot 2018 als fietstechnicus bij De Fietshalte. Sinds juni 2022 is Pim weer terug bij de fietsenzaak aan de Dokter van Dalelaan.

Schaalvergroting
Schaalvergroting is één van de redenen dat Stephan is ingegaan op het aanbod van Trek Bicycle die voorstelde om de Fietshalte over te nemen. Ermelo wordt namelijk de twaalfde plaats in Nederland waar een fietsenwinkel van Trek Bicycle is gevestigd. “Met al deze fietsenwinkels van Trek vorm je als het ware één groot team zodat we de klanten nog beter kunnen bedienen”, legt Stephan uit.

Beter en sneller
“Zo kunnen we straks een nog betere en snellere service leveren dan men al van ons gewend is. Ook kunnen nog sneller fietsen, onderdelen en accessoires leveren doordat we samenwerken met alle Trek Stores. Kortom, we kunnen straks nog sneller inspelen op de wensen en behoeften van de klant.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen