Burgemeester Hans van Daalen opent TOP Sport en Dansstudio in Ermelo

“Ik ben gewoon trots”, snifte een geëmotioneerde Marlous Janssen vanmiddag, zaterdag 7 januari, bij de officiële opening van TOP Sport en Dansstudio. De opening gebeurde door niemand minder dan de kersverse burgemeester van Ermelo, Hans van Daalen.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas.

Spannend
Burgemeester van Daalen had alle begrip voor de tranen van geluk van Marlous. Hij had zich goed laten informeren over de voorgeschiedenis van de TOP Sport en Dansstudio. In zijn korte toespraak refereerde hij dan ook naar de tijden van corona en hoe spannend het was om samen met haar vriend Bjorn van Veggel, een initiatief als een Sport en Dansstudio te starten. Van Daalen feliciteerde Marlous en Bjorn dan ook van harte met de opening en wenste het stel veel succes. Ook wethouder sport, Sarath Hamstra, kwam Marlous en Bjorn feliciteren.

Een hapje en een drankje
TOP Sport en Dansstudio draait al een tijdje, in feite ging dan ook om een verlate officiële opening van het onderkomen dat is gevestigd in Telgterpoort, het gebouw bij het spoor waar de Telgterweg kruist met de Heidelaan, Hamburgerweg en de Dokter van Dalelaan. Na de officiële opening toog iedereen naar binnen om de Sport en Dansstudio te bewonderen onder het genot van een hapje en een drankje.

Dansoptredens
Bovendien vonden er verschillende dansoptredens plaats die veel bewondering en applaus oogstten. Ook Bjorn vertelde over alle ins en outs van de personal trainingen die hij geeft.

Nieuwe ochtendlessen
Vanaf woensdag 11 januari of donderdag 12 januari ( dit is afhankelijk van de belangstelling), start Marlous met nieuwe ochtendlessen voor volwassenen. Het gaat om:

09.00 – 10.00 uur: Dansmix
Bij de Dansmix les komen er verschillende stijlen van dans langs in de les. Bijvoorbeeld een moderne oefening, wat jazz oefeningen en een vleugje klassiek. Deze les is bedoeld om zonder teveel poespas in beweging te komen.

10.00 – 11.00 uur: Latin/Zumba dance workout
Bij de Latin/Zumba dance workout les gaan de deelnemers op iets meer uptempo latin nummers flink aan de slag, om zo lekker te zweten en ondertussen blij te worden van alle leuke opzwepende nummers!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen