Reminder: TOP Sport en Dansstudio in Ermelo houdt Openhuis met nieuwjaarstoost

Bjorn van Veggel en Marlous Janssen.
Bjorn van Veggel en Marlous Janssen.
Foto: TOP Sport en Dansstudio

TOP Sport en Dansstudio houdt zaterdag 7 januari 2023 Openhuis met een nieuwjaarstoost. Eigenlijk gaat het om een verlate officiële opening van het initiatief van Marlous Janssen en haar vriend Bjorn van Veggel.

TOP Sport en Dansstudio is gevestigd in Telgterpoort, het gebouw bij het spoor waar de Telgterweg kruist met de Heidelaan, Hamburgerweg en de Dokter van Dalelaan.

Marlous en Bjorn pakken uit
Door de complete metamorfose van DansFabriek S.I.L.K. naar TOP Sport en Dansstudio, de verhuizing naar Telgterpoort, het inrichten en alle drukte die daarbij hoort kwam een officiële opening er tot nu toe niet van. Daarom pakken Marlous en Bjorn dan ook uit op zaterdag 7 januari.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 14.00 uur: Officiële opening
  • 14.20 – 14.40 uur: Masterclass Performance training gegeven door Bjorn
  • 14.50 – 15.00 uur: Verschillende dansoptredens
  • 15.10 – 15.20 uur Quiz feiten en fabels van voeding. (Win een gratis personal/duo training)
  • 15.30 uur Borreltijd

Nieuwe ochtendlessen
Bovendien laat Marlous weten vanaf donderdag 12 januari te starten met nieuwe ochtendlessen voor volwassenen. Het gaat om:

09.00 – 10.00 uur: Dansmix
Bij de Dansmix les komen er verschillende stijlen van dans langs in de les. Bijvoorbeeld een moderne oefening, wat jazz oefeningen en een vleugje klassiek. Deze les is bedoeld om zonder teveel poespas in beweging te komen.

10.00 – 11.00 uur: Latin/Zumba dance workout
Bij de Latin/Zumba dance workout les gaan de deelnemers op iets meer uptempo latin nummers flink aan de slag, om zo lekker te zweten en ondertussen blij te worden van alle leuke opzwepende nummers!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen