Ben’s Klankschalen in Ermelo even uit de running door val

Klankschalen-meester Ben Noorloos.
Klankschalen-meester Ben Noorloos.
Foto: Grietje-Akke de Haas

Klankschalen-meester Ben Noorloos van Ben’s Klankschalen is even uit de running door een flinke val. Ben vindt het belangrijk om dit te melden omdat hij zijn activiteiten als de Kiankschalen-Massages en Klankschalen-ligconcerten waar veel vraag naar is, tot eind januari 2023 moet opschorten.

Keihard gevallen
Zo step je er op los dat het een lieve lust is, en zo lig je onderuit omdat je aangereden bent door een fietser. Dit overkwam Ben Noorloos begin december tijdens een steptrainings-rondje. “Ik ben echt keihard gevallen”, vertelt Ben, “met als gevolg dat ik een gebroken heup had. Inmiddels ben ik geopereerd en heb ik een nieuwe heup.”

Revalideren
Naar omstandigheden gaat het goed met Ben, maar hij moet wel minstens 6 weken revalideren. Wat betekent dat hij zijn werk als Klankschalen-meester even niet kan uitoefenen. “Eind januari ga ik opnieuw voor controle bij de specialist om te horen of ik mijn heup weer volledig mag belasten.” Ben heeft evenwel alle vertrouwen in zijn herstelproces. “Hoewel ik mijn werk even niet kan doen kunnen belangstellenden nog steeds een Kiankschalen-Massage en/of Klankschalen-ligconcert boeken voor na 1 februari 2023 via mijn website klankschalen-ermelo.nl.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen