Tip van Proeverij de Ontmoeting: gevarieerd aanbod aan cadeaupakketten

Foto: Grietje-Akke de Haas

Proeverij de Ontmoeting aan de Stationsstraat 133 in Ermelo tipt deze feestmaand haar gevarieerde aanbod aan cadeaupakketten met een vanafprijs van 10 euro. Pakketten die erg leuk zijn om cadeau te geven of te krijgen met Sinterklaas, kerst, als je jarig bent of bij welke feestelijke gelegenheid dan maar ook.

Verrassend
Dé ontmoetingsplek voor wie even wil onthaasten en ontmoeten met een lunchroom, koffie- en theewinkel en een bonbon-atelier, heeft alle producten in huis voor de meest verrassende pakketten. Wie dat wenst mag ook zelf producten uitkiezen om het pakket een persoonlijk tintje te geven. De basis ingrediënten van een pakket vormen koffie van het exclusieve merk Mocca d’Or, thee of chocola uit het eigen bonbon-atelier. Vervolgens wordt er naar lieve lust gevarieerd met zuurstokjes, kerstboompjes, kaneelkussentjes, koffiemokken, theemokken, flesjes koffiesiroop tot een fles wijn.

Chocoladeletters en harten
Daarnaast tipt Proeverij de Ontmoeting haar bijzonder verrassende assortiment aan chocoladeletters die in het eigen bonbon-atelier worden gemaakt. De letters zijn verkrijgbaar in melk-, puur- en witte chocola, in standaarduitvoering of versierd. Deze lekkernij zo meent Proeverij de Ontmoeting, is ook erg geschikt om als cadeau onder de kerstboom te leggen. Net als dat de chocoladeharten favoriet zijn om iemand mee te verrassen, in een standaard uitvoering of met versiering en een pakkende tekst. Informeer naar de mogelijkheden!

Menukaart
En ben je er toch, kom dan gelijk genieten van een kop kof koffie of thee met wat lekkers erbij, of proef eens één van de heerlijke pannenkoeken, naturel of met vulling. Dineren kan ook bij Proeverij de Ontmoeting op vrijdagavond en zaterdagavond. Klik HIER voor de menukaart.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen