Maak met Klankschalen-ligconcert kennis met Ben’s Klankschalen-Massage in Ermelo

Ben's Klankschalen-ligconcert in Centrum De Zin.
Ben's Klankschalen-ligconcert in Centrum De Zin.
Foto: Grietje-Akke de Haas

Al kennisgemaakt met met Ben’s Klankschalen-Massage in Ermelo? Of aarzel je nog een beetje? Voor wie een sessie op de massagetafel nog net een brug te ver is biedt Klankschalen-masseur Ben Noorloos de mogelijkheid van een Klankschalen-ligconcert. Het gaat om een zeer laagdrempelige manier om kennis te maken met de klankschalen als muziekinstrumenten, om een weldadige ontspanning te ervaren.

Verslaafd
De Klankschalen-ligconcerten vinden plaats in Centrum De Zin in Harderwijk, in een zaal die zich perfect leent voor een dergelijk concert. In oktober mocht Ben Noorloos zich verheugen in opnieuw veel belangstelling van mannen en vrouwen. Sommigen kwamen voor de eerste keer, anderen kwamen al vaker. “Want”, is de ervaring van een vrouw, “als je één keer een Klankschalen-ligconcert van Ben hebt meegemaakt, dan ben je verslaafd.” Een andere deelnemer meent: “Als je door dit Klankschalen-ligconcert niet ontspannen raakt, dan ben je wel heel gestrest.”

Met meerdere mensen
Het verschil met Ben’s Klankschalen-Massage is dat een Klankschalen-ligconcert algemener van aard is. Een Klankschalen-Massage is namelijk een persoonlijke behandeling door Klankschalen-masseur Ben Noorloos. Een ligconcert woon je met meerdere mensen bij, en Ben Noorloos brengt zijn publiek als Klankschalen-meester tot een diepere ontspanning.

Natuurlijk proces
Wat een natuurlijk proces is, geeft Ben aan. De klankschalen die Ben namelijk gebruikt tijdens een ligconcert veroorzaken bepaalde trillingen die resoneren in het lichaam. Al liggend gaan deelnemers een prettige gemoedstoestand ervaren waarbij gevoelens meer tot rust te komen en ook het denken zich beter ontspant.

Enthousiast
Een Klankschalen-ligconcert duurt ongeveer 1,5 uur. Een behoorlijk lange tijd denk je misschien. Zeer zeker niet als je het de deelnemers vraagt. Sommigen vertelden ze, ervaren een ligconcert of verblijven ze een tijdje in een andere aangename dimensie. Anderen zeiden eerlijk dat ze in slaap zijn gevallen en ontspannen en uitgerust wakker werden toen Ben ze een glas water kwam aanbieden. Een aantal raakte zo enthousiast van de werking van Klankschalen dat ze afspraak voor een Klankschalen-Massage maakten.

Belangstelling?
Ook een Klankschalen-ligconcert bijwonen? Het eerstvolgende concert is op dinsdag 22 november om 20.00 uur in Centrum De Zin aan de Stationslaan 32 in Harderwijk. De kosten bedragen 15 euro per persoon. Tien personen is het maximaal aantal deelnemers voor een Klankschalen-ligconcert 10. Daarom vraagt Ben Noorloos aan belangstellenden zich aan te melden. Dat kan via 06 12141231 of mail naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen