Kennismaken met Ben’s Klankschalen-Massage in Ermelo smaakt naar meer

Foto: Grietje-Akke de Haas

Klankschalen-masseur Ben Noorloos scoorde gisteravond, maandag 5 september, enthousiaste reacties tijdens de eerste kennismakingsavond met het fenomeen Klankschalen en Ben’s Klankschalen-Massage in een reeks van vier open avonden. “Ben”, zei Petra, “we houden contact, want het was zeer aangenaam. Dames”, beloofde zij de belangstellenden voor de volgende sessie: “dit wordt genieten, geef je over.”

Effect
Om belangstellenden namelijk voldoende aandacht te kunnen geven geeft Ben per open avond 2 sessies van elk ongeveer 3 kwartier, met per sessie een maximaal aantal deelnemers. Dat maakt het mogelijk dat elke deelnemer plaats kan nemen op de massagetafel om daadwerkelijk het effect te voelen van Ben’s Klankschalen-Massage.

Verrassend
Elke keer is het weer een genoegen om te zien hoe verrassend mensen reageren op Ben’s Klankschalen-Massage. Hoewel een sessie tijdens een open avond veel korter duurt dan een reguliere behandeling, zie je de deelnemers zichtbaar ontspannen terwijl Ben de verschillende klankschalen aanslaat en de klanken laat resoneren langs het lichaam en hoofd. Elke klankschaal die Ben namelijk gebruikt veroorzaakt een bepaalde trilling die resoneert in het lichaam, wat de zelfgenezende kracht van het lichaam ondersteunt.

‘Heerlijk’
“Wow”, zei Petra nadien terwijl ze loom overeind kwam, “ik was echt even heel ver weg, heerlijk, wat was dit fijn. Want ik raakte ondergedompeld in hele fijne vibraties.” Deelnemer Christa zei van tevoren al dat ze moeite heeft zich over te geven. Hoewel zij niet net als Petra even helemaal van de wereld was, deed Ben’s Klankschalen-Massage wel wat met haar. Zoveel in ieder geval dat ze het voornemen heeft terug te komen voor de reguliere Klankschalen-Massage. Ben legde namelijk uit dat een sessie tijdens een open avond te kort is om erachter te komen wat er daadwerkelijk speelt. In het geval van Christa kan dit duidelijk worden tijdens een intakegesprek en zou zij meerdere behandelingen nodig hebben om tot een diepere ontspanning te komen.

Klankschaal ‘zingt’
Eerder had Ben de werking van een Klankschalen-Massage gedemonstreerd door een klankschaal halfvol met water te vullen. Met een klopper maakte hij vervolgens een ronddraaiende beweging langs de rand van de schaal. Algauw begon de klankschaal ’te zingen’, een geluid dat steeds donkerder en harder van toon werd. Ondertussen bewoog het water, begon te borrelen, te bruisen en spatte bij de randen omhoog, of was het koolzuurhoudend. “Zo werkt het nu ook in je lichaam”, verklaarde Ben.

Open avonden
Belangstellenden kunnen in de maand september vrijblijvend kennismaken met het fenomeen Klankschalen en Ben’s Klankschalen-Massage. De open avonden vinden plaats op de zolder van de kapsalon van Carola Klaassen, Haarsmederij, Weegakker 45, Ermelo, de eigen stek van klankschalen-masseur Ben Noorloos.

Graag aanmelden
Per avond zijn er 2 sessies van ongeveer 3 kwartier. Klankschalen-masseur Ben Noorloos stelt het daarom zeer op prijs als mensen vooraf laten weten dat ze komen. Dit kan door een berichtje te mailen naar: [email protected] of bel Ben Noorloos persoonlijk via 06 121 412 31.

Open avonden

  • Woensdag 7 september: tussen 19.00 en 21.00 uur
  • Maandag 19 september: tussen 19.00 en 21.00 uur
  • Woensdag 21 september: tussen 19.00 en 21.00 uur

Ga voor alle informatie naar benonderweg.nl/klankschaal/massage

Zie ook:

Carola Klaassen kan Ben’s Klankschalen-Massage van harte aanbevelen
Wat doet Ben’s Klankschalen-Massage nu eigenlijk met je?

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen