Paardencoaching Myimperium: professionele en goede begeleiding

Jacquelien van de Hoef.
Jacquelien van de Hoef.
Foto: Julia Frederiks

Wat kan paardencoaching betekenen voor iemand? Mensen hebben van nature de drang om te groeien en zich persoonlijk te ontwikkelen. Door de coronacrisis is die drang bij mensen misschien wel sterker dan ooit. Wil je jezelf ontwikkelen, sta je voor een grote keuze of heb je een probleem? Dan is paardencoaching wellicht de manier om snel een goed resultaat te halen.

Door Luuk Dutmer, Hbo media student Amsterdam.

De kracht
Een paard is liefdevol en oordeelvrij. In tegenstelling tot normale coaching is het paard altijd in het nu, waardoor je je direct rustig, veilig en vertrouwd voelt. Het paard pakt direct de kern, van daaruit kunnen we verder werken. Paardencoaching is daarmee een prettige manier van werken, zeer effectief en boekt doorgaans snel resultaat.

Voor wie?
Paardencoaching is er niet alleen voor mensen met zware problematieken, maar in principe voor iedereen. Myimperium biedt mensen onder meer hulp bij het ontwikkelen van zichzelf, het ontdekken van wat je nodig hebt om je gelukkig te voelen, het wegnemen van stress en spanning in je lichaam, het verhelpen van issues en problemen op verschillende gebieden, het wegnemen van oude ballast en het verwerken van trauma’s. Myimperium biedt professionele en goede begeleiding om ervoor te zorgen dat de klanten hun mooiste leven kunnen leiden.

De passie
Myimperium is een praktijk die paardencoaching vol passie aanbiedt. Jacquelien van de Hoef, eigenaresse van Myimperium heeft al van kinds af aan een passie voor paarden. In combinatie met haar fascinatie voor het menselijke gedrag biedt zij met haar eigen praktijk klanten waardevolle tools en inzichten.

Contact
Myimerpium is sinds de start in 2017 een groeiend bedrijf in de groene strook tussen Horst en Drielanden en is er voor iedereen. Meer informatie over coaching, trainingen en andere diensten is te vinden op de website https://www.myimperium.nl/

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen