De Boeldagwinkel verhuist naar een deur verder in winkelcentrum De Enk in Ermelo

De Boeldagwinkel Ermelo is naar een deur verder in winkelcentrum De Enk verhuisd. Vandaag, maandag 4 juli, wordt er druk gesopt, gestofzuigd en dozen uitgepakt door vrijwilligers Marianne, Wil, Ginette en Doortje op het adres De Enk 3, het pand in winkelcentrum De Enk waar Vedder Schoenen jarenlang was gevestigd.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas.

Dinsdag open
De inrichting is gelukkig al een eind op streek. Want al verhuist de Boeldagwinkel naar het naastgelegen pand, het blijft een hele klus. “En we willen geen dag verliezen”, zet Marianne haar schouders er nog eens dubbel onder. Maandag is immers de dag dat de Boeldagwinkel gesloten is, en dus bij uitstek de dag om ‘de boel’ te verhuizen. Maar morgen gaan de deuren weer gewoon open voor het publiek.

Ruimer en lichter
De dames zijn hoe dan ook in hun nopjes met het inmiddels al vierde nieuwe onderkomen voor de Boeldagwinkel, sinds de zomer van 2020. Het pand is namelijk ruimer en lichter, wat plezieriger shoppen is. De gelegenheid om de locatie op nummer 3 te betrekken deed zich voor toen Stichting Ermelo’s Kunstcollectief, die er tijdelijk onderdak had, verhuisde naar Stationsstraat 72a.

  • De Boeldagwinkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 – 17.00 uur.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen