Vliek Tweewielers vijfde fiets-puzzel-tocht trekt maar liefst ruim 200 deelnemers

De vermaarde gratis fiets-puzzel-tocht die Vliek Tweewielers aan de Groeneweg 17 in Ermelo dinsdagavond 21 juni voor de 5e keer organiseerde, trok maar liefst ruim 200 deelnemers. “Het was ronduit een TOP avond”, jubelde een deelnemer achteraf.

Met fotoreeks.

Extra feestelijk
Het betrof een extra feestelijke editie. Natuurlijk omdat het weer kon nadat de gezelligste fietstocht van Ermelo in 2020 en 2021 om corona niet door kon gaan. Bovendien werd gevierd dat het op 1 juli 30 jaar geleden is dat Rikkert Vliek en zijn vrouw Beppie het bedrijf overnamen van Maas Bakker, en het voortzetten onder de naam Vliek Tweewielers.

‘Koeien kieken’
De lengte van de fiets-puzzel-tocht, doorgaans tussen de 22 á 25 kilometer, was deze editie daarom extra lang: 30 kilometer. Een prachtige tocht langs de mooiste plekjes van Ermelo en omgeving. Vanaf de start op de dam van Vliek Tweewielers ging de tocht richting Putten, via fietspaden en zandpaden, door de bossen en over de hei. Het rustpunt was deze keer in het buitengebied van Putten. Daar wachtten de deelnemers een verfrissing en een hapje. Belangstellenden mochten daarnaast even ‘koeien kieken’ op de boerderij.

Reünie
Het was ook vooral de gezelligheid als fietsers onder elkaar die de lustrumeditie zeker naar meer doet smaken. Net als dat er veel lof was over de traditionele bere-gezellige afterparty waar onder het genot van een hapje, frisje, borreltje, wijntje en biertje, werd nagepraat over het fietsavontuur. Het had deze keer veel weg van een reünie met het treffen van veel oude bekenden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen