Hotel de Heerlickheijd van Ermelo opent 4-seizoenen terras met sprookjesachtig uitzicht

Foto: eigen foto

Alle dagen genieten van het klaterende water van de fonteinen en het sprookjesachtige uitzicht op de schitterend aangelegde Franse tuinen en het trouwprieel. Dit kan bij Hotel de Heerlickheijd van Ermelo aan de Staringlaan 1. Vandaag, vrijdag 3 juni, is namelijk op feestelijke wijze het nieuwe 4-seizoenen terras geopend.

Compleet op de schop
Om het 4-seizoenen terras mogelijk te maken ging het voormalige terras de afgelopen tijd compleet op de schop. De parasols hebben plaatsgemaakt voor een luxe en moderne schuifbare glazen overkapping met zonwering. Bovendien kunnen de glazen elementen aan de voor- en zijkant van de terrasoverkapping geopend én gesloten worden.

Allure
Met een nieuwe vloer van composiet vlonderplanken, modern terrasmeubilair bestaande uit robuuste metalen tafels met een tafelbladen van glas, terrasstoelen in retro rotanlook met comfortabele kussens, heeft het 4-seizoenen terras de allure van een grote luxe tuinkamer. Tel daar het pas geplante frisse groen met klassiek rood gekleurde bloemen in de nieuwe bloempotten bij op, en de sfeer is echt af.

84 zitplaatsen extra
Janette Sybrandy, mede-eigenaar van Hotel de Heerlickheijd van Ermelo, is erg content met het nieuwe 4-seizoenen terras. “Ook omdat we hiermee als hotel 84 zitplaatsen er extra bij hebben gekregen waar we het hele jaar door plezier van hebben.”

Versailles van de Veluwe
De mogelijkheden van het nieuwe 4-seizoenen terras zijn legio. Want het is niet alleen een schitterende ambiance voor de hotelgasten. Ook voor gasten die willen komen lunchen, dineren of even willen genieten van een heerlijke kop koffie met gebak is de plek perfect. Net als dat het nieuwe 4-seizoenen terras uitermate geschikt is voor het houden van familiediners, verjaardagen, condoleances tot recepties. Hoewel Janette het sprookjesachtige uitzicht van het nieuwe 4-seizoenen terras inmiddels is gewend, kan ze niet anders dan het blijven bewonderen. “Hotel de Heerlickheijd van Ermelo wordt niet voor niets het Versailles van de Veluwe genoemd.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen