Grote meerdaagse boekenverkoop gestart in Immanuelkerk in Ermelo

Foto: Grietje-Akke de Haas

Vandaag, maandag 30 mei, is de grote meerdaagse boekenverkoop in de hal en een zaal van de Immanuelkerk aan de Stationsstraat 137 in Ermelo van start gegaan. De boekenverkoop duurt tot en met zaterdag 4 juni en is elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

De grote meerdaagse boekenverkoop is een initiatief van het Boeldagcomité Ermelo. De opbrengst gaat zoals gewoonlijk naar de deelnemende kerken in Ermelo en andere goede doelen.

Enorme voorraad
Het gaat om een enorme voorraad boeken in goede staat, die voor kleine prijzen te koop zijn. Het aanbod is erg divers. De genres variëren van (streek)romans met klassiekers als Konsalik tot meer recente boekuitgaven als de memoires van Hendrik Groen. Ook thrillers maken deel uit van het aanbod, waaronder boeken van de Amerikaanse thrillerschrijfster Karin Slaughter.

Bovendien zijn er stripboeken te koop en boeken over reizen, vreemde talen, sport, historie, kunst koken, muziek, hobby, planten, dieren, theologie tot medische onderwerpen. Ook literatuur maakt onderdeel uit van het grote aanbod, net als kinder- en jeugdboeken en gedichtenbundels en LP’s.

  • Zet alvast in je agenda: de volgende grote boekenverkoop is van 22 augustus tot en met 27 augustus 2022. 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen