Nu gratis Loopbaan Ontwikkeladvies bij Herman Bolhuis Loopbaancoach

Herman Bolhuis.
Foto: archief Grietje-Akke de Haas

Ben je ouder dan 18 en raak je je baan kwijt of ben je daar bang voor? Of wil je wel eens iets anders en denk je dat dit hèt moment is? Ben je in loondienst of ZZP-er? Meld je dan nu aan voor een gratis ontwikkeladvies bij Herman Bolhuis Loopbaancoach.

Dit bericht Herman Bolhuis Loopbaan Advies uit Ermelo.

Doelgroep
De doelgroep is dit keer afgebakend: het is alleen beschikbaar voor mensen met een opleidingsniveau tot en met mbo 2. Je komt als deelnemer dus alleen in aanmerking als je geen opleiding hebt of basisonderwijs, vmbo, mbo 1/ mbo entree of mbo 2 hebt afgerond. Een afgeronde havo- of vwo-opleiding voldoet hier niet aan.

Wat is het?
Herman Bolhuis voert als erkend loopbaanadviseur vier gesprekken met je, waarin aspecten als kwaliteiten, vaardigheden, competenties, opleidingen enzovoort aan de orde komen. Ook wordt gekeken naar een toekomst-oriëntatie aan de hand van een arbeidsmarktscan. Aan de hand hiervan wordt een duidelijk en realistisch ontwikkelplan opgesteld, waarin verschillende acties aan de orde komen: wat, wanneer, wie is verantwoordelijk, enzovoort.

Wat kost het?
Doordat het Ministerie van SZW het traject van € 700,– volledig subsidieert in het kader van de regeling NL Leert Door, kost het je helemaal niets.

Wat moet je doen?
Stuur snel een mail naar [email protected] en alles wordt geregeld! Heb je nog vragen? Bel Herman Bolhuis op 06 5759 1565. Maar wees er snel bij, de regeling is beperkt en op=op!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen