Autobedrijf Gert van den Berg Ermelo in een nieuwe jas

Foto: Grietje-Akke de Haas

Autobedrijf Gert van den Berg aan de Groeneweg 25 in Ermelo is in een nieuwe jas gestoken. “We hebben het hier een beetje geüpgraded, want het pand is inmiddels 17 jaar oud”, zegt Gert van den Berg, eigenaar van het autobedrijf dat al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in de verkoop en inkoop van gebruikte auto’s, nieuwe personenauto’s en bedrijfswagens.

Heel fraai
De nieuwe jas is voor het zicht klaar volgens Gert. Zo is het ruime pand van binnen en buiten geschilderd, de receptie vernieuwd en is in de showroom op de begane een prachtige siergrindvloer aangelegd. Binnenkort is de showroom op de bovenverdieping aan de beurt. Heel fraai oogt daarnaast het onderkomen buiten dat dienst doet als opslag voor winterbanden van de klanten.

Nieuwe huisstijl
Bovendien heeft Autobedrijf Gert van den Berg een nieuwe huisstijl gekregen die strakker, frisser en moderner oogt. En duidelijker; zo is bijvoorbeeld uit het nieuwe logo in één oogopslag op te maken waar het autobedrijf voor staat. De slogan die wordt gebruikt; ‘lekker de weg op’, -“onze monteurs zorgen ervoor”-, maakt het plaatje compleet.

Vakkundig
“Onze monteurs zijn vakkundig”, licht Gert toe, “en hebben elk hun specialisme. Wat maakt dat we alles in huis hebben zodat onze klanten lekker de weg op kunnen. Bovendien houden we de service aan de auto’s digitaal bij en is de historie dus van A tot Z geregistreerd. Dit is wel zo praktisch en handig als iemand een auto in wil ruilen. Daarnaast helpt deze registratie fraude tegen te gaan, wat vooral belangrijk kan zijn bij de inkoop van auto’s uit het buitenland.”

Hybride- en elektrische auto’s
Ook gaat Autobedrijf Gert van den Berg mee met de tijd door de verkoop van hybride- en elektrische auto’s die beter zijn voor het klimaat. Voor het onderhoud en de reparatie van deze auto’s zijn twee monteurs opgeleid. “Stel dat we het zelf niet kunnen, dan roepen we specialistische hulp in. Maar in principe kunnen bezitters van hybride- en elektrische auto’s bij ons terecht.”

Voor iedere klant een auto
Tegenwoordig heeft Autobedrijf Gert van den Berg vrijwel voor iedere klant een auto staan. “We zijn ons namelijk ook gaan richten op een ander segment met luxere auto’s. Voor een indruk kunnen belangstellenden een bezoek brengen aan Autobedrijf Gert van den Berg óf een kijkje nemen op de compleet vernieuwde website: autobedrijfgertvandenberg.nl

Sinds 1990
Op de website staat ook een interessant historisch overzicht van het autobedrijf. Zo opende Gert op 1 oktober 1990, hij was toen 23 jaar, zijn eigen bedrijf aan de Horsterzoomweg in Ermelo, in een schuur achter het huis. In 1996 verruilde hij deze schuur voor de huidige locatie aan de Groeneweg 25, in het centrum van Ermelo.

Hoofdsponsor MolenTourTocht
Autobedrijf Gert van den Berg is de hoofdsponsor van de MolenTourTocht. De 11e editie waarbij geld ingezameld wordt voor het behoud van Molen De Koe, vindt plaats op zaterdag 21 mei 2022. Gert: “Ik ben enthousiast geworden door Bert van Willigen en een aantal klanten die bij deze toertocht zijn betrokken. Het is meteen ook een goede stok achter de deur dat ik de toertocht dit jaar mee ga rijden.”  De toertocht is bedoeld voor niet alledaagse bolides. “Ik denk dat ik meerijd in een Audi R8 als deze dan beschikbaar is.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen