De Boeldagwinkel verhuist naar winkelcentrum De Enk in Ermelo

De Boeldagwinkel gaat verhuizen naar winkelcentrum De Enk.
Foto: archief Grietje-Akke de Haas

De Boeldagwinkel verhuist naar winkelcentrum De Enk, het leegstaande pand waar eerst Phone House was gevestigd. De komende dagen wordt dit pand ingericht. Op dinsdag 8 maart opent de Boeldagwinkel weer de deuren.

Dit vertelt Dick Hoogenboom van het Boeldagcomité.

Andere plannen
De Boeldagwinkel die sinds september 2020 aan de Stationsstraat 63A huisde, het leegstaande pand waar Tempel Optometrie & Audiologie eerder was gevestigd, is per direct gesloten. Het pand is namelijk van eigenaar verwisseld, en deze heeft andere plannen voor deze locatie.

Flink schakelen
Dat zoiets er aan stond te komen is geen verrassing, maar wel wanneer het zo ver zou zijn. Daarom was het flink schakelen voor het Boeldagcomité en de meewerkende vrijwilligers. “We kunnen”, zegt Dick, “waarschijnlijk tot september in het pand in De Enk blijven zitten.” Dat geeft het Boeldagcomité de tijd om op zoek te gaan naar een nieuw onderkomen.

Opbrengst voor het goede doel
De Boeldagwinkel brengt, samen met de de Kringloopwinkel aan de Burgemeester van Oordtstraat 30, heel veel geld op voor het goede doel. Dat zijn de meewerkende kerken en diverse goede doelen zoals het Willem Holtrop Hospice.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen