Brouwerij Burg Bieren in Ermelo start weer met de rondleidingen

Foto: via VVV Ermelo

Brouwerij Burg Bieren aan de Putterweg 45 in Ermelo start weer met het geven van rondleidingen door de brouwerij. Iedere zaterdag heeft u de mogelijkheid om deze Ermelose brouwerij van binnen te bekijken.

Dit bericht VVV Ermelo.

Ruim 3000 soorten
De rondleidingen beginnen in het naastgelegen Café De Hazeburg. Daar wordt eerst het een en ander vertelt over de brouwerij. Daarna gaat de rondleiding van start. Tijdens de rondleiding zult u uitleg krijgen over bierbrouwen en u kunt de brouwer persoonlijk een vraag stellen. Na de rondleiding is er voor iedereen een proefplank met drie verschillende bieren en wat te knabbelen. Voor de BOB is er koffie, thee of fris verkrijgbaar. Daarna kunt u uiteraard een kijkje nemen in de winkel. In de bierwinkel vindt u een ruim 3000 soorten binnenlandse en buitenlandse bieren.

Reserveren
Reserveren is noodzakelijk, eerst zal de rondleiding van 14.00 uur gevuld worden en daarna pas de rondleiding van 15.30 uur. Met groepen vanaf 8 personen kan u ook op een andere dag en/of tijd reserveren. De kosten voor de rondleiding bedragen € 10.00 p.p. Dit is inclusief de proefplank met drie verschillende bieren en wat te knabbelen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij VVV Ermelo, Stationsstraat 20, tel. 0341-552200. Meer informatie over de rondleidingen kunt u krijgen bij Burg Bieren, tel. 0341-564934.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen