De Varenhof Uitvaartcentrum Ermelo is uitgebreid en up-to-date

De Varenhof Uitvaartcentrum direct naast de Algemene Begraafplaats in Ermelo.
Foto: eigen foto

ADVERTORIAL – De Varenhof Uitvaartcentrum aan de Varenlaan 25 in Ermelo is uitgebreid en up-to-date.

Meer ruimte
De nieuw verbouwde koffiekamer van De Varenhof Uitvaartcentrum ziet er sfeervol en functioneel uit. Opvallend detail van de uitbreiding is de volledig glazen gevel, die ten opzichte van de rest van het gebouw fors hoger is. Dit brengt enorm veel extra licht in de koffiekamer. De privacy van de gasten in de koffiekamer wordt gewaarborgd door verstelbare lamellen, die naar wens volledig of gedeeltelijk kunnen worden gesloten. Het hele interieur van de koffiekamer is onder handen genomen, het resultaat is een sfeervol ingerichte en lichte ruimte in neutrale tinten, die met te dimmen verlichting in de gewenste sfeer kan worden gebracht. Om te bevestigen dat de wortels van De Varenhof in Ermelo liggen, hangen aan de wand enkele fraaie foto’s van karakteristieke Ermelose gebouwen.

Na de verbouwing kan de sfeervolle koffiekamer van De Varenhof Uitvaartcentrum weer tijden mee.


Up-to-date

Uitvaartcentrum De Varenhof vormt het hart van veel uitvaartdiensten. De Varenhof beschikt hiervoor ook over een sfeervolle aula ten behoeve van de afscheidsdienst. In de aula is nieuwe audiovisuele apparatuur in gebruik genomen die aan de modernste eisen voldoet en waarmee kwalitatief uitstekende uitzendingen en opnames (voor digitale beelddrager) kunnen worden verzorgd. Deze apparatuur kan ook worden ingezet om de diensten vanuit de koffiekamer mee te maken. Dit in het geval de aula niet groot genoeg is om iedereen te herbergen. Tevens beschikt de aula over middelen om bijvoorbeeld de levensloop van de overledene te presenteren tijdens de rouwdienst.

Familiekamers
De overledene kan in ons rouwcentrum worden opgebaard. De Varenhof beschikt hiervoor over prachtige, sfeervolle en volledig geoutilleerde familiekamers met elk een eigen entree (sleutel), toilet, keuken, garderobekast en huiskamer. Hier kan in alle rust en beslotenheid afscheid worden genomen van de overledene. Familie en vrienden kunnen 24-uur per etmaal komen en gaan wanneer men wil. Ook de voorbereidingen voor de uitvaart, zoals het sluiten van de kist, kunnen in alle rust in de familiekamer op De Varenhof worden gedaan. De familiekamers vormen een waardig alternatief voor opbaring thuis.

Representatief, voor elke uitvaartdienst
Ook de buitenzijde van De Varenhof Uitvaartcentrum heeft een metamorfose ondergaan. De witte gevel met fraai contrasterende boeiboord rondom het hele pand, overig nieuw schilderwerk en de fraaie houtelementen bij de entree en de koffiekamer maken het pand eigentijds en representatief. De Varenhof grenst direct aan de Algemene Begraafplaats van Ermelo, de parkeervoorziening is optimaal.

Verzorgde uitvaarten
Niet elke uitvaartondernemer in de regio beschikt over een vergelijkbare service en accommodatie als De Varenhof Uitvaartcentrum, ook door hen verzorgde uitvaarten faciliteert De Varenhof Uitvaartcentrum graag.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen