Zoutkamer Harderwijk: ‘Zouttherapie verlicht klachten van hooikoorts’

Foto: Zoutkamer Harderwijk

ADVERTORIAL – Zoutkamer Harderwijk verlicht de klachten van hooikoorts, allergieën, astma, COPD, chronische bronchitis, vastzittende bijholten en huidklachten zoals, psoriasis en eczeem. Ook helpt zouttherapie bij restverschijnselen van corona.

Fijn
Veel inwoners uit Harderwijk en omgeving weten de Zoutkamer inmiddels te vinden. Fijn om te zien dat, wij veel mensen kunnen helpen om hun klachten te verlichten Ook zien wij dat cliënten terugkomen voor een aantal herhalingssessies.

Hooikoorts
Na een echte winterse week kan snel de lente weer opzetten. Dit bevordert de ontwikkeling van bomen/struiken als de hazelaars, elzen en berken en zo ook de pollenafgifte. Dit kan leiden tot hooikoorts, waarbij 40% last heeft van tranende ogen, 65% last heeft van rode ogen, 35% last heeft van uitslag en 20% van een loopneus.

Behandeladvies
Om de klachten van hooikoorts te verlichten is het advies om preventief te beginnen met zouttherapie voor aanvang van het hooikoortsseizoen met 5 tot 10 sessies. Eventueel met vervolgsessies, indien nodig. Behandeling in de Zoutkamer zorgt ervoor, dat bij hooikoorts de allergische reacties afnemen, de weerstand wordt verhoogd en kan er meer lucht ingeademd worden.

Openingstijden en reserveren
Zoutkamer Harderwijk is open op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 19.00 uur en op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 15.00 uur. U kunt reserveren via website www.zoutkamerharderwijk.nl, via whatsapp 06-11077319 of bellen 0341-769158. Of kom vrijblijvend langs aan de Vondellaan 156 te Harderwijk! In de kleine Zoutkamer wordt 1 persoon toegelaten en in de grote Zoutkamer maximaal 2 personen. Tarief is vanaf 1 sessie per week en kost € 60 per maand.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen