De Zaak van Ermelo viert een jaar lang het 10-jarig jubileum

De Zaak van Ermelo bestaat in december 2022 10 jaar. Aanleiding vinden Henk, Rita, Ron en Frieda van Bruggen om het hele jaar feest te vieren. Binnenkort wordt de jubileumkrant huis-aan-huis verspreid met een terugblik, de achterliggende gedachte, wat er is bereikt én de evenementenagenda.

Met foto’s uit het archief van Grietje-Akke de Haas.

Op gaan verheugen
Het hele jaar elke maand leuke activiteiten in het vooruitzicht om het jubileum te vieren. Daar kan iedereen zich op gaan verheugen als corona geen spelbreker wordt. Een duik in het archief leert dat De Zaak van Ermelo vaak spraakmakende activiteiten heeft georganiseerd.

Modeshow
Eén van de meest in het oog springende activiteit was toch wel de modeshow op zaterdag 11 oktober 2014.  Die dag organiseerde winkelcentrum De Verbinding zijn eigen feestje met de ‘Dag van De Verbinding’ om het winkelend publiek naar zich toe te lokken. De Zaak van Ermelo die toen nog in het oude pand van Albert Heijn huisde, deed natuurlijk mee.

Plaatselijke celebrities
De catwalk was buiten opgesteld. Mannequins uit Ermelo werden voor een dag plaatselijke celebrities door mee te werken aan de modeshow van tweedehands kleding van De Zaak van Ermelo. Wie die dag niet beter wist dacht dat de mannequins in compleet nieuwe kleding op de catwalk heen en weer paradeerden. Toch kostte toen een complete outfit gemiddeld niet meer dan 12 euro.

Veel vertier
Ook de openingen zoals die op locatie Landgoed Veldwijk in oktober 2016 was erg feestelijk en trok veel publiek. Tel daarbij op de Winter Fair die er werd gehouden tot de kofferbakverkopen, dan zal ook de komende maanden voor veel vertier worden gezorgd.

  • Benieuwd naar de jubileumactiviteiten? Klik dan HIER

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen