Verdien extra euro’s met de ‘La Boutique d’Ermelo’ actie bij De Zaak van Ermelo

Er wordt een hoek ingericht voor 'La Boutique d'Ermelo'.
Foto: Grietje-Akke de Haas

De Zaak van Ermelo aan de Herderlaan 12 in Ermelo heeft een spraakmakende actie die duurt tot eind januari 2022. Wie merk- en/of unieke kleding inlevert voor het nieuwste initiatief van de Zaak van Ermelo ‘La Boutique d’Ermelo’, maakt kans op het verdienen van extra euro’s.

‘La Boutique d’Ermelo’ is het nieuwste ‘kindje’ van De Zaak van Ermelo om zich te onderscheiden als kringloopwinkel. Ofwel iets bijzonders toevoegen voor liefhebbers die gaan voor beleving waarbij ze genieten van een paar uurtjes ongedwongen en gezellig shoppen.

De formule
De formule van ‘La Boutique d’Ermelo’ werkt als volgt; wie zijn of haar eigen merk- of unieke (zelfgemaakte) kleding, schoenen, tassen en accessoires door De Zaak van Ermelo laat verkopen ontvangt 40% van de verkoopprijs. Met de spraakmakende actie wordt het te verdienen percentage van de merk- en/of unieke kleding verhoogd tot 60%.

Hoopvolle verwachting
De actie heeft alles te maken met vertelt Frieda van Bruggen, de toch wel hoopvolle verwachting dat de winkels open mogen gaan wanneer de actie op zijn einde loopt. “Wij zijn nu namelijk bezig een eigen hoek te verbouwen in De Zaak van Ermelo en deze in te richten voor ‘La Boutique d’Ermelo’. Zodra we weer open mogen willen we een ruim aanbod presenteren.”

Geslaagde pilot
Het initiatief is namelijk sinds september 2021 als pilot gelanceerd. Deze loopt evenwel zo goed dat ‘La Boutique d’Ermelo’ een volwaardige plek verdient in De Zaak van Ermelo, zo meent Frieda van Bruggen.

Booming
Dat het initiatief succes boekt is niet zo verwonderlijk, want tweedehands-/vintagekleding is immers booming, vooral de verkoop via Internet. Frieda: “Wij hebben de leus ‘Word jij ook zo moe van al dat gedoe?!’. Waarmee we willen aangeven dat verkopen via Internet lang niet altijd zo eenvoudig is. Hier kun je het gewoon inleveren, wij doen ons uiterste best om het te verkopen. Het enige wat we van de klant verwachten is dat de spullen netjes en schoon worden ingeleverd. ”

Werkwijze
De werkwijze is dat ‘La Boutique d’Ermelo’ de prijs van de te verkopen kleding bepaalt naar aanleiding van het merk, uniekheid, nieuwwaarde en de staat waarin het verkeert. Vervolgens krijgt het 2 maanden een mooie plek in ‘La Boutique d’Ermelo’. Daarna ‘verhuist’ het product in overleg met de klant naar een apart rek met koopjes. Wordt er iets verkocht dan krijgt de klant gelijk een signaal via e-mail.

Echt bijzonder en/of apart
Frieda benadrukt nogmaals dat kleding die bestemd zou kunnen zijn voor ‘La Boutique d’Ermelo’, echt van een ander segment moet zijn, of het nu dames-, heren- of kinderkleding is. “Het moet echt bijzonder en/of apart zijn. Kortom kleding die een podium verdient bij ‘La Boutique d’Ermelo’. Met als ultiem resultaat dat de klant geld krijgt voor gedragen kleding en een ander blij maakt met unieke kleding voor een betaalbare prijs.”

Belangstelling?
Belangstellenden die kleding in willen leveren kunnen een appje sturen naar Frieda het mobiele telefoonnummer: 06 1090 0807 of mailen naar [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen