De Dorpswerkplaats Ermelo en Proeverij de Ontmoeting knallen met kerstpakketten en relatiegeschenken

Foto: Grietje-Akke de Haas

Afzonderlijk van elkaar verzorgden De Dorpswerkplaats en Proeverij de Ontmoeting in de decembermaand al kerstpakketten en relatiegeschenken. Ze besloten te gaan samenwerken. Wat betekent dat ze echt kunnen gaan knallen.

De Dorpswerkplaats aan Stationsstraat 91A biedt mensen met een Persoonsgebonden budget (PGB) creatieve dagbesteding.
In Proeverij de Ontmoeting aan de Stationsstraat 133 werken mensen met een verstandelijke beperking.

Nog mooier en leuker
Dat ze gaan knallen is de overtuiging van Evelien van den Hazel, cliëntenbegeleidster bij De Dorpswerkplaats. “Nu kunnen we nog mooiere en leukere kerstpakketten en relatiegeschenken maken. De pakketten worden namelijk samengesteld met producten van De Dorpswerkplaats en van Proeverij de Ontmoeting, en hier fraai verpakt voor een feestelijke uitstraling. Bovendien kunnen we de pakketten prominent presenteren in de etalage van Proeverij de Ontmoeting.”

Netjes en creatief
Een ware uitdaging meent Evelien, want het doet er natuurlijk erg toe dat dit netjes gebeurt en op creatieve wijze. Dit kunnen belangstellenden met een gerust hart overlaten aan Evelien, haar collega Alma Broekhof en de cliënten van De Dorpswerkplaats en De Kookwerkplaats. De laatstgenoemde is onderdeel van De Dorpswerkplaats en bedoeld voor mensen met een Persoonsgebonden budget (PGB).

Snoezig, stoer en lief
De Dorpswerkplaats haalt namelijk alles in huis om er fraaie pakketten van te maken. Zo worden de producten prachtig ‘gedrapeerd’ in snoezige mandjes, op leuke dienbladen tot op stoer ogende boomschijven.

Top verzorgd
Het enthousiasme voor de samenwerking is van beide kanten erg groot, vertelt Evelien, waarbij ze gebruikmaken van elkaars unieke producten. Noem bijvoorbeeld de jam, Piccalilly, Atjar, augurk in het zuur, Arretjescake tot komkommer in het zuur die in de Dorpskookplaats worden bereid. Deze gecombineerd met de verrukkelijke koffie- en theeproducten en huisgemaakte bonbons van Proeverij de Ontmoeting, staat garant voor top verzorgde kerstpakketten en relatiegeschenken.

Oosters tintje
“Maar”, voegt Evelien eraan toe, “belangstellenden kunnen een geschenk ook naar eigen wens laten samenstellen, wat dat betreft is alles bespreekbaar. Zo hebben we namelijk ook een Oosters getint geschenk als verrassingsvariant.”

  • Voor alle informatie: De Dorpswerkplaats: 06 1913 3806 of Proeverij de Ontmoeting: 0341 553286.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen