Zoutkamer Harderwijk: “U kunt veilig zouttherapie volgen om uw gezondheid te bevorderen”

Foto: Zoutkamer Harderwijk

ADVERTORIAL
Zoutkamer Harderwijk verlicht de klachten van hooikoorts, allergieën, astma, COPD, chronische bronchitis, vastzittende bijholten en huidklachten zoals, psoriasis en eczeem. Zouttherapie helpt bij restverschijnselen van corona en werkt preventief tegen griep, verkoudheid, longontsteking en corona.

Veilig en gezond
U kunt veilig zouttherapie volgen. We bewaren 1.5 meter afstand in de praktijk. Verder geldt maximaal 2 personen in de grote Zoutkamer en 1 persoon in de kleine Zoutkamer. Het natuurlijke zout in de Zoutkamer zorgt er voor dat bacteriën en virussen geen kans krijgen en u krijgt alle mineralen binnen die ieder mens nodig heeft en daarmee uw gezondheid bevorderd.

Verminder medicijnvrij de gevolgen van corona
Heeft u corona gehad? Veel mensen houden last van benauwdheid, weinig energie en concentratieproblemen. Het immuunsysteem is aangetast. Veel symptomen die ex-corona patiënten hebben, lijken op die van COPD, astma of bronchitis. Inmiddels zijn een aantal ex-covid patiënten in onze Zoutkamers geweest. Dat leverde ook ongeveer dezelfde resultaten op als bij cliënten met long- en luchtwegaandoeningen die Zouttherapie krijgen. Heeft u ook corona gehad en heeft u dagelijks last van de gevolgen? Kom ook Opgelucht Adem(-)Halen bij Zoutkamer Harderwijk en merk het verschil!

Openingstijden en reserveren
Zoutkamer Harderwijk is open op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 19.00 uur en op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 15.00 uur. U kunt reserveren via website of u kunt even bellen. www.zoutkamerharderwijk.nl, via whatsapp 06-11077319 of bellen 0341-769158. Of kom vrijblijvend langs aan de Vondellaan 156 te Harderwijk! Tarief is vanaf 1 sessie per week en kost € 55 per maand, waarbij de eerste sessie gratis is.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden