Vandenbrink Onroerend Goed biedt kortstondig verblijf aan op Vakantiepark De Doppenberg in Ermelo

Vakantiepark De Doppenberg in Ermelo.
Foto: Vandenbrink Onroerend Goed

Vandenbrink Onroerend Goed uit Ermelo is de nieuwe eigenaar van Vakantiepark De Doppenberg. Het park, gelegen aan de Buitenbrinkweg in Ermelo, is circa 9 hectare groot en biedt heel veel mogelijkheden. Kortom, een leuke, nieuwe uitdaging dicht bij huis!

Dit bericht Vandenbrink Onroerend Goed.

Park met potentie
“We zitten nog in de oriëntatiefase, maar het park heeft zeker potentie”, vertelt Van den Brink. Het park is ruim en er is veel groen aanwezig, ook in de omgeving. Daarnaast is het park makkelijk te bereiken vanaf de snelweg en is het centrum van Ermelo op fietsafstand. Het is al mogelijk een vakantiewoning te huren voor een periode van één tot en met zes maanden.

Tevreden huurders
Door de populariteit van de Short stay appartementen in Zwolle, die constant bewoond worden door tevreden huurders, merkt Vandenbrink Onroerend Goed dat er ook veel interesse is voor een kortstondig verblijf op andere plaatsen. Zeker voor gezinnen, stagiaires en expats is het een ideale oplossing voor een kort verblijf. Hiervoor zullen enkele vakantiewoningen beschikbaar worden gesteld. Vandenbrink Onroerend Goed hoopt hiermee een doelgroep te kunnen bedienen.

Interesse?
Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via [email protected] Of kijk op vandenbrinkonroerendgoed.nl/short-stay-ermelo/. Houd de website of de Facebookpagina van Vandenbrink Onroerend Goed in de gaten voor meer informatie.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden