Van der Linde Dienstverlening is Kinnef Plaagdiermanagement

Foto: eigen foto

“Kinnef is een oud-Hollands woord voor ongedierte. Dat is precies waar ons bedrijf om draait. Wij pakken ongedierte aan bij de bron!” Dit zegt Jan van der Linde, eigenaar Kinnef Plaagdiermanagement.

Tijd voor een nieuwe bedrijfsnaam
Vanaf heden gaat het bedrijf van Jan van der Linde en Jorald van Werven door het leven als Kinnef Plaagdiermanagement. De oude naam dekte de lading van de werkzaamheden niet meer en dus was het tijd voor een nieuwe bedrijfsnaam: Kinnef Plaagdiermanagement. Inmiddels is Kinnef Plaagdiermanagement actief met 3 fulltime bestrijders bij zakelijke en particuliere klanten en rijden naar je toe vanuit Ermelo en Barneveld.

Vraag neemt toe
Jan van der Linde startte het bedrijf met glazen wassen en deed daar ongediertebestrijding bij. De vraag naar ongediertebestrijding nam zo hard toe, dat de focus van het bedrijf daar op is komen te liggen. De opkomst van de processierups en de toename van steenmarters zorgen voor een stuk meer aanvragen en klanten weten het bedrijf steeds beter te vinden.

Aanpak bij de bron
De mannen van Kinnef Plaagdiermanagement vinden het belangrijk om verder te kijken dan de neus lang is. Jan van der Linde: “Mensen zien een muis of kakkerlak en willen die snel weg hebben. Veel bestrijders zorgen dat het ongedierte niet meer gezien wordt, maar pakken de bron van het probleem niet aan. Wij kijken verder dan het probleem: ongedierte komt niet voor niets op de plek waar het is. Daarnaast geven we mensen tips en tricks mee om het ongedierte te voorkomen. Het is ons doel om mensen maar 1 keer te hoeven bezoeken. Ongedierte mag niet terugkomen. We merken dat mensen dit erg prettig vinden”

Kinnef Plaagdiermanagement
Er verandert in de praktijk niet veel voor de klanten, behalve een andere naam en mailadres. Kinnef Plaagdiermanagement is nog steeds het adres voor veel mensen in de regio om te bereiken. De mannen van Kinnef Plaagdiermanagement zijn 24/7 bereikbaar en komen zo snel mogelijk bij je langs om ongedierte te bestrijden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden