Vandenbrink Onroerend Goed in Ermelo tipt Surifood

Foto: via Vandenbrink Onroerend Goed

Vastgoedondernemers krijgen wel eens te maken met bijzondere huurders of kopers. Zo ook Vandenbrink Onroerend Goed in Ermelo. Het bedrijf dat actief is op zowel de zakelijke als de particuliere vastgoedmarkt, deelt dit dan ook graag. Het gaat om Surifood in Harderwijk.

Passie voor Surinaams eten
Surifood, opgericht door twee broers die passie hebben voor Surinaams eten en ondernemen, vestigde zich drie jaar geleden aan de Marconistraat 5 in Harderwijk. Nu drie jaar later met een met een goed lopend bezorgservice/catering bedrijf, was het tijd voor een andere locatie.

Lekker eten
De broers zijn hard aan het werk om de Celsiusstraat 16-4 in Harderwijk om te toveren tot een Surinaamse keuken. “We hopen met een maand deze keuken te kunnen gebruiken, om iedere klant van ons lekkere eten te voorzien.” Binnenkort zal Surifood op deze locatie hun gerechten bereiden.

Nu al genieten
Er valt nu al genieten van de heerlijke gerechten van Surifood. Van roti tot burgers en van bakbananen tot friet, met een tint van de Surinaamse keuken heeft Surifood voor ieder wat wils. Bekijk voor het volledige menu op www.surifoodharderwijk.com.

Veluwse Tafelbladen
Naast hun passie voor de Surinaamse keuken zijn de broers een onderneming begonnen in het leveren van eiken houten tafelbladen, in combinatie met verschillende stalen poten. Het bedrijf Veluwse Tafelbladen is te vinden op Facebook https://www.facebook.com/veluwsetafelbladen/.

Ondernemende broers
Vandenbrink Onroerend Goed: “Voor een lekker Surinaams gerecht, of een mooie industriĆ«le tafel kunt u aankloppen bij deze ondernemende broers.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden