Boekhandel Riemer & Walinga in Ermelo zoekt een nieuwe Boekverkooper

Marieke en Elise Walinga.
Foto: Riemer & Walinga de Boekverkoopers

De Boekverkoopers van Riemer & Walinga aan de Stationsstraat 131 in Ermelo, zijn naarstig op zoek naar een nieuwe Boekverkooper voor 36 uur per week.

“Wij zijn op zoek naar een gedreven Boekverkooper”, laten Marieke en Elise Walinga weten, “die vanaf eind september/begin oktober ons team kan komen versterken, zodat we onze klanten nóg beter van dienst kunnen zijn.”

Al 76 jaar
Riemer & Walinga  is al 76 jaar een bijzondere plek boordevol verhalen. Verhalen om in te verdwijnen en verhalen om te delen. Het is een professionele boekhandel waar we als ‘boekenvakkers’ elke dag met veel passie en plezier keihard werken en met duizend-en-één verschillende dingen bezig zijn, om onze klanten telkens weer te verrassen met het nieuwste aan boeken, spellen en andere leuke dingen… .

Wat ga jij doen?
Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het helpen en adviseren van klanten en de winkel proactief actueel, opgeruimd en aantrekkelijk houden/maken. Daarnaast verwerk je bestellingen en vragen die binnenkomen via mail, website en telefoon, én zendingen van de nieuwe producten die dagelijks binnenkomen.

Je moet er echt van houden dat een dag er vrijwel nooit uitziet zoals van tevoren gepland; het is gezellig druk in onze winkel en er zijn elke dag weer talloze dingen die ineens tussen de bedrijven door ‘ook nog even’ moeten gebeuren.

Wat bieden we jou?
Allereerst ontmoet je elke dag de leukste klanten van Nederland. Dat is de kers op de taart, wat ons betreft! Daarnaast word je onderdeel van een klein maar fijn team Boekverkoopers en werk je op een unieke, ouderwets knusse en inspirerende plek. We hebben achter de winkel ook een heerlijke tuin en gezellige keuken, waarin je elke werkdag kunt genieten van je pauzes. Uiteraard krijg je ook nog loon voor dit alles: de salariëring vindt plaats n.a.v. de CAO voor de Boek- en kantoorvakhandel.

Ben jij iemand die…
– van nature altijd die extra stap zet om mensen zo goed mogelijk verder te helpen?
– niet alleen van boeken houdt maar er ook kennis van heeft/kan opbouwen?
– oog heeft voor detail en die weet hoe je dingen esthetisch aantrekkelijk kunt presenteren?
– flinke sociale voelsprieten heeft en plezier haalt uit het oplossen van lastige/ingewikkelde vragen?
– secuur kan werken én graag de mouwen opstroopt voor het klaren van een flinke klus?
– affiniteit heeft met het werken in digitale systemen?
– tijdens de zomervakantie in ieder geval 3 weken beschikbaar is?
– elke week drie á vier werkdagen kan werken en om de week ook een vrijdagavond en zaterdag?
– leergierig en nieuwsgierig is, en geïnteresseerd in deze uitdagende baan?

Stuur dan voor eind juli een sollicitatiebrief met CV naar [email protected]

In verband met de zomervakantie verzamelen we alle reacties en sturen we iedereen in week 32 (09-14 augustus) een reactie. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 33 (16-21 augustus).

We zien er naar uit je te ontmoeten!

De Boekverkoopers van Riemer & Walinga

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden