Help Proeverij de Ontmoeting in Ermelo met tackelen personeelstekort in de horeca

De stijlvolle sfeer van Proeverij de Ontmoeting.
Foto: Grietje-Akke de Haas

Met medewerking van onder meer Proeverij de Ontmoeting aan de Stationsstraat 133 in Ermelo, wil de Ermelose Stichting Omhoog het grote personeelstekort in de horeca tackelen. Dit gebeurt met een ‘naar-werk-traject’ voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. In het eerste jaar lopen de deelnemers stage bij Proeverij de Ontmoeting. Om de deelnemers alle aandacht te geven wil Proeverij de Ontmoeting haar team versterken, en is dus op zoek naar een Zelfstandig werkend kok voor 38 uur p/w (m/v) en een Hoofd bediening voor 36 uur p/w (m/v).

Over Proeverij de Ontmoeting
Proeverij de Ontmoeting is, sinds 2005, een horeca (dag en avond) / winkelformule (koffie, thee, bonbons en chocoladeproducten) in Ermelo, opgezet om mensen met een verstandelijke beperking de kans te geven om zich door middel van werk verder te ontwikkelen en beter te integreren in de samenleving. En dat blijft zo benadrukt Guido van den Berg van Stichting Omhoog / Stichting de Ontmoeting.

Start 30 augustus
“Daarnaast willen wij een andere doelgroep aanboren vanwege het enorme tekort aan personeel in de horeca enerzijds, maar ook om mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt aan een duurzame baan te helpen. Helaas is de afgelopen jaren namelijk steeds duidelijker geworden dat bestaande trajecten voor mensen met een indicatie vanuit de participatiewet, WMO, Wajong, en andere instanties onvoldoende werken. Het ‘naar-werk-traject’ van Stichting Omhoog gaat hier radicaal verandering in brengen.” Ga naar stichtingomhoog.nl voor alle informatie. De opleiding start op 30 augustus. “Overigens kunnen belangstellenden voor het ‘naar-werk-traject’ dat Stichting Omhoog aanbiedt zich aanmelden via deze website.”

Plus
Versterking van het team van Proeverij de Ontmoeting is dan ook zeer gewenst zodra de deelnemers stage komen lopen bij Proeverij de Ontmoeting. Er werken is net even anders dan anders, meent Guido. “Natuurlijk geeft werken in de horeca en het de gasten naar de zin maken veel plezier en voldoening. Maar daarnaast je kennis over te kunnen dragen op andere mensen, kan een plus zijn voor sommige mensen om hier als Zelfstandig werkend kok of Hoofd bediening te solliciteren.”

Veel dynamiek en gezelligheid
Tel daar bovendien bij op het leuke team aan vast personeel, de mensen die er via een zorginstelling werken en straks via het ‘naar-werk-traject’, dan staat werken bij Proeverij de Ontmoeting garant voor een baan met enorm veel dynamiek en gezelligheid. Daarnaast is Proeverij de Ontmoeting ook een prachtige en moderne omgeving om te werken, met haar niet alledaagse stijlvolle inrichting, de bonbonmakerij en de verkoop van onder meer thee en koffie.

Je ei kwijt
“Bij ons”, zegt Guido, “kan je behoorlijk je ei kwijt. Ook heeft Proeverij de Ontmoeting aantrekkelijke openingstijden. Zo ben je bijvoorbeeld op zondag vrij en tijdens feestdagen vaak ook. Ook sluiten we doordeweeks om 17.00 uur en op vrijdag en zaterdag om 19.30 uur.”

Zoekt Proeverij de Ontmoeting jou?
Overtuig ons en stuur een passend CV en motivatiebrief aan [email protected] ter attentie van Guido van den Berg. Als je inhoudelijke vragen hebt dan kun je contact opnemen met de ChefKok/bedrijfsleider Daniel Kos op 0341 553286.

  • Klik HIER voor inhoudelijke informatie over de vacatures Zelfstandig werkend kok voor 38 uur p/w (m/v) en een Hoofd bediening voor 36 uur p/w (m/v).

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden