Vliek Tweewielers en Rotary Ermelo bezorgen bewoners ’s Heeren Loo onbekommerd fietsplezier

Patty van Vierzen, Berend Vliek en Daniël Brinkman.
Patty van Vierzen, Berend Vliek en Daniël Brinkman.
Foto: Grietje-Akke de Haas

Vliek Tweewielers, dé fietsenzaak aan de Groeneweg 17 in Ermelo, en Rotary Ermelo, hebben de handen ineen geslagen om bewoners van ’s Heeren Loo urenlang onbekommerd fietsplezier te bezorgen.

Aanleiding
Aanleiding was een splinternieuwe duofiets Fun2Go met trapondersteuning waarbij de bestuurder en bijrijder naast elkaar zitten. Een paar weken geleden werd deze overhandigd aan woonzorgcentrum De Arcade. De duofiets werd gesponsord door Rotary Ermelo.

Oude niet inruilen
Patty van Vierzen, voorzitter van Rotary Ermelo, lichtte toe dat met de aanschaf van de nieuwe duofiets bij Vliek Tweewielers, ervoor werd gekozen de ‘oude’ duofiets van De Arcade niet in te ruilen. “We hadden liever dat Vliek deze zou opknappen zodat we bewoners van ’s Heeren Loo blij zouden kunnen maken met deze tweedehands duofiets.”

Kosteloos
Waarop Vliek Tweewielers de duofiets kosteloos opknapte en een grote onderhoudsbeurt gaf. Wat urenlang onbezorgd fietsplezier garandeert aan de doelgroep van het observatiecentrum van “s Heeren Loo en de kinderen van Orthopedagogisch kind- en jeugdcentrum Trekvogels.

‘Twee zorginstellingen blij gemaakt!’
” ’s Heeren Loo is er erg blij mee”, vertelde Patty, die samen met inkomend voorzitter Daniël Brinkman, de duofiets vanaf Vliek Tweewielers naar de plaats van bestemming fietste. “Bovendien hebben we nu 2 zorginstellingen blij gemaakt!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen