Fietsclub de Deurdouwers krijgt een nieuw fietstenue van BouwPartner Pieper Ermelo

De 22 mannen van fietsclub de Deurdouwers hebben gisteravond, donderdag 3 juni, nieuwe fietskleding voor de zomer en de winter gekregen van BouwPartner Pieper aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. Directeur Wouter Pieper die zelf ook deel uitmaakt van de fietsclub, legde uit dat hij zijn fietsmaten niet in een tenue met het oude logo ‘langs ’s heeren wegen’ wilde laten fietsen. Zij vormen immers het visitekaartje van het vertrouwde adres voor zzp-ers, aannemers en particuliere klussers als het gaat om bouwmaterialen.

Wij verkopen alles, behalve keukens”, aldus Wouter Pieper.

Met fotoserie door Grietje-Akke de Haas.

Actief in heel Nederland
In Ermelo en omgeving is de naam Pieper meer dan voldoende om te begrijpen over welke onderneming we het hebben. Dat er de letters BPG (Bouw Partner Groep) voor stonden zei weinig mensen iets. Toch zijn ze voor het bedrijf wel degelijk belangrijk. Pieper is namelijk actief in heel Nederland, en zelfs in België. Tegen deze achtergrond is het dan van belang dat naast de naam Pieper kort maar krachtig wordt aangeduid waar het Ermelose bedrijf voor staat.

Per 1 mei
“Pieper Bouw Partner Groep”, legt Wouter uit, “zei echter niemand iets. Daarom hebben we er sinds 1 mei dit jaar BouwPartner Pieper van gemaakt.”

Aangenaam en sportief
Fietsclub de Deurdouwers vormt een aangename en sportieve vrijetijdsbesteding voor de mannen. Twee keer per week fietsen ze per keer zo’n 100 kilometer met elkaar. Ook worden er tochten gefietst, zoals eind juni een 200 kilometerlange tocht om het Markermeer. “Maar”, grijnzen ze heel breed, “eigenlijk zijn we meer van de derde helft dan van het fietsen. Het gaat ons vooral om de gezelligheid met elkaar.”

Spontaan initiatief
In 2011/2012 werd fietsclub de Deurdouwers opgericht, al is opgericht niet echt het juiste woord. Aan de club is namelijk niets officieels, zo is het niet een stichting, is er geen bestuur, en er wordt niet vergaderd. Het is meer een spontaan initiatief van een paar mannen die als team Veluwse Deurdouwers mee wilden doen aan de Alpe d’HuZes. Dit is de welbekende actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ’opgeven is geen optie’ op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Ook Wouter fietste de Alpe d’HuZes twee maal.

Over BouwPartner Pieper
Voor zzp-ers, aannemers en particuliere klussers in Ermelo is BouwPartner Pieper een vertrouwd adres. Al decennia lang voorziet deze bouwmaterialen groothandel de Veluwse klussers van de juiste materialen. Maar ook doe-het-zelvers zijn meer dan welkom. Het assortiment bouwmaterialen is verder uitgebreid met metaalwerken, diverse soorten tegels en stenen en sanitair. In de showroom en showtuin kunnen huis- en tuinbezitters zich oriënteren en hun bouw- of klusproject concreter maken. De ervaren verkoopmedewerkers kunnen klanten van een gedegen advies voorzien. Zij hebben namelijk veel productkennis in huis. Gaat jouw project van start, dan levert BouwPartner Pieper de juiste materialen desgewenst op de bouwplaats. De bouwmaterialenhandel heeft eigen vrachtwagens waarmee de bouwmaterialen op het juiste moment geleverd kunnen worden. Afspraak is afspraak bij BouwPartner Pieper. Deze professionele bouwmarkt krijgt wekelijks leveringen van alle grote fabrikanten en leveranciers, waardoor de juiste bouwmaterialen altijd op voorraad zijn. Het assortiment is zeer gevarieerd: van dakpannen tot vloertegels en van tuintegels tot complete badkamers. Bij BouwPartner Pieper zijn tevens de beste gereedschappen en ijzerwaren verkrijgbaar.

Showroom met sierbestrating, tegels en badkamers
Bij BouwPartner Pieper stap je makkelijk binnen. Ervaren en minder ervaren klussers krijgen alle uitleg die zij wensen. Zo maakt iedereen op zijn of haar niveau hun projecten tot een succes, met behulp van de juiste materialen en technieken. Om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden, kunnen bezoekers in de showroom het assortiment bekijken. Dit bestaat uit onder andere: tegels, badkamers, deuren, gevelstenen, kasten, houten vloeren en dakpannen. Bovendien is er ook nog een showtuin, waar BouwPartner Pieper bijvoorbeeld het effect van sierbestrating kan toelichten.

Moderne, ruime bouwmarkt
BouwPartner Pieper ligt in het buitengebied tussen Ermelo en Putten, op 5 minuten van de A28. Dat maakt Pieper zeer goed bereikbaar voor inkomend en uitgaand vrachtverkeer. Er is voldoende parkeermogelijkheid. Met ruim 10.000 m2 aan magazijn en een showroom voor huis en tuin trekt de bouwmaterialenhandel bezoekers uit de wijde omgeving. Als modern bedrijf weet BouwPartner Pieper welke trends er spelen. Bovendien past zij nieuwe technieken ook zelf toe. Zo wordt het pand al jaren verwarmd en gekoeld met aardwarmte. Ook zijn er zonnepanelen op het pand aangebracht, waarmee BouwPartner Pieper elektriciteit genereert.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen