The Travelclub Ermelo viert koperen jubileum met borrelplank-actie van De Bourgondiër

Erik Wegerif en Therèse van Eck.
Erik Wegerif en Therèse van Eck.
Foto: Grietje-Akke de Haas

Therèse van Eck van The Travel Club Ermelo, al 27,5 jaar werkzaam in de reisbranche, is op zaterdag 1 mei 12,5 jaar actief als zelfstandig reisadviseur. Om haar koperen jubileum te vieren blaast Therèse in samenwerking met Gastrovino De Bourgondiër aan De Enk 39, de borrelplank-actie nieuw leven in. De in maart 2020 gelanceerde kwaliteitsactie werd immers getackeld door de coronacrisis, waardoor de reisbranche het erg zwaar te verduren kreeg.

De actie werkt als volgt: wie een volledig verzorgde reis boekt bij The Travel Club Ermelo, krijgt een borrelplank met de heerlijkste lekkernijen voor 4 personen van De Bourgondiër cadeau.

‘Rijzende zon’
“Door de coronacrisis kwam de wereld op slot te zitten”, vat Therèse het instorten van de vakantiemarkt samen, “en dit terwijl de wereld mijn werkplek is.” Nu, ruim een jaar later, ziet zij, om maar in vakantietermen te spreken, ‘de rijzende zon aan de horizon verschijnen’.

Flink op stoom
Want hoewel er nog veel onzekerheden zijn, weliswaar met voorwaarden, zit er een vakantie naar het buitenland vanaf juni vrijwel zeker in. Het vaccinatieprogramma is wereldwijd flink op stoom, en meer en meer landen openen binnenkort de grenzen voor toeristen.

Betrouwbaarheid van The Travel Club
Therèse merkt het groeiende vertrouwen van mensen in het toenemende aantal boekingen bij The Travel Club Ermelo. Wat ook te danken is aan de betrouwbaarheid van The Travel Club, de grootste organisatie van zelfstandige reisadviseurs, die is aangesloten bij SGR, ANVR, Calamiteitenfonds en Iata. Therèse wil juist nog even het volgende benadrukken; als IATA(vaak minder bekend bij de consument) agent moet je aan strenge voorwaarden voldoen, zowel financieel als vakbekwaam, waardoor je niet zomaar deze licentie krijgt. Het voordeel hiervan is dat The Travel Club als directe IATA partner van alle aangesloten airlines, zelf vliegtickets uitgeeft en niet via derden.

Zo eerlijk mogelijk
Met een percentage van 84% staat vakantie vieren in het buitenland hoog op de prioriteitenlijst van heel veel Nederlanders. Evenzogoed heeft The Travel Club Ermelo een goede naam om hoog te houden. Zo zal Therèse haar klanten zo eerlijk mogelijk adviseren in deze nog steeds onzekere tijden van corona.

Passende vakantiereis
Wie vakantieplannen heeft naar welke bestemming buiten Nederland dan ook, doet er goed aan persoonlijk contact op te nemen met Therèse over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Waarbij zij zich onderscheidt in maatwerk. Oftewel, Therèse kent de wensen van haar klanten door die te inventariseren, om vervolgens een passende vakantiereis samen te stellen waarbij in deze tijden flexibiliteit heel belangrijk is voor zowel de klant als Therèse zelf.

Luxury Travel Consultant
Ondertussen is Therèse ook gekwalificeerd als Luxury Travel Consultant binnen The Travel Club. Wat een prachtige bevestiging is van het maatwerk aan klanten waarin zij zich al jarenlang onderscheidt. Bij een Luxury Travel Consultant is namelijk elke vakantie uniek en aangepast aan de exacte wensen en voorkeuren die de klant stelt aan een vakantiereis. Of die nu alleen, met z’n tweeën of met het gezin reist, de reis is in vertrouwde handen bij een persoonlijke Luxury Travel Consultant.

Specialist
Daarnaast is Therèse Amerika-, New York en een officieel erkend cruise-specialist. “Ik ken vrijwel alle cruise rederijen via werkbezoeken en studiereizen. Mijn motto? Ik navigeer u naar een cruise die bij ú past.”

Allround
Therèse is door haar jarenlange ervaring in alle opzichten allround in de reisbranche. Ervaring die zij opdeed met studiereizen, in de verkoop, het reisbureaumanagement en als touroperator. Zij verkoopt dan ook geen reis maar een vakantiebeleving.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen