Auteur Jan Brokken heropent boekhandel Riemer & Walinga in Ermelo

Foto: Via Riemer & Walinga Boekverkoopers

Honderddrieëndertig dagen na het begin van de strenge lockdown, zal Jan Brokken woensdag 28 april – met inachtneming van de Coronaregels – Riemer & Walinga, Boekverkoopers aan de Stationsstraat 131 in Ermelo symbolisch heropenen.

Klein beetje lucht vieren
De heropening is onderdeel van een landelijke campagne van Nederlandse auteurs: Wij openen de boekhandel. De hartverwarmende hart onder de riem-actie van de Nederlandse auteurs komt zowel na als in een bewogen periode. Want hoewel veel winkels woensdag – met beperkingen – weer open mogen, is het einde van de Coronatijd nog niet bereikt. Toch wilden de auteurs dit moment van een klein beetje lucht na vier en een halve maand strenge lockdown, vieren.

Signeersessie
Jan Brokken zal woensdag om 10:00 de deur van Riemer & Walinga openen. Hij blijft bovendien tot 12:00 voor een signeersessie van zijn laatste boek De tuinen van de buitenzorg.

Kom langs!
Riemer & Walinga nodigt Jan Brokkenfans uit om hiervoor langs te komen en vraagt hen gelijk om zich bij het bezoek aan de Coronaregels te houden, zodat iedereen zonder zorgen volop kan genieten van dit bijzondere moment.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen