Hotel Heerlickheijd van Ermelo biedt veilig vergaderen aan inclusief gratis COVID-19 zelftesten

Foto: Hotel Heerlickheijd van Ermelo

Vanaf vandaag, dinsdag 6 april, biedt De Heerlickheijd van Ermelo aan de Staringlaan 1, als eerste vergader- en congreslocatie in Nederland, vergaderarrangementen aan, inclusief gratis COVID-19 zelftesten.

Antigeentesten
Het gaat om antigeentesten van de bedrijven Roche en Joinstar. Zo kunnen bedrijven en organisaties, die genoeg hebben van online besprekingen, elkaar weer veilig op locatie ontmoeten.

Maximaal gewaarborgd
Direct vanaf het begin zijn er in het hele hotel diverse aanpassingen gedaan conform de bepalingen van het RIVM. Elke wijziging werd doorgevoerd. De veiligheid en gezondheid wordt op deze wijze van zowel gasten als medewerkers maximaal gewaarborgd. Gastvrije ontvangst en verblijf, ook op 1,5 meter.

Direct de uitslag zien
Het hotel stelt de sneltest in het vergaderarrangement gratis ter beschikking. De deelnemer ontvangt de test voordat de meeting start en ziet direct de uitslag. Met dit initiatief laat de Heerlickheijd zien dat beurzen, congressen en andere bijeenkomsten volgens de hoogste veiligheidsnormen kunnen plaatsvinden.

Preventief testen geeft een extra gevoel van veiligheid bij het organiseren van een vergadering in deze onzekere tijden. Op dit moment zijn bijeenkomsten tot 30 personen op locatie toegestaan. Catering is op basis van take-away. De gast nuttigt lunch/diner op de hotelkamer of tijdens een wandeling door de Franse tuin of het bos, aldus Wim Snellaars en Janette Sybrandy – Eigenaren Hotel Heerlickheijd van Ermelo.

Meer weten?
Kijk op de volgende pagina: https://heerlickheijdvanermelo.nl/veilig-vergaderen-oplocatie-inclusief-gratis-zelftest.html

Of neem contact op met:
Heerlickheijd van Ermelo, Staringlaan 1, 3852 LA Ermelo
[email protected]
T 0341 56 8585

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden