Fietsgewoon Ermelo breidt assortiment uit en lanceert webshop voor fietshelmen en accessoires

Foto: Grietje-Akke de Haas

Fietsgewoon gaat het nieuwe fietsseizoen voortvarend van start. De fietsenzaak aan de Putterweg 15 in Ermelo is sinds kort namelijk dealer van Altec Fietsen, brengt als tweede in Nederland de lader-houder voor de acculader van e-bikes op de markt en lanceert een webshop voor fietshelmen.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
De fietsenmakers van Fietsgewoon zijn blij met het verworven dealerschap van Altec Fietsen. Want het is een mooie aanvulling op hun assortiment aan nieuwe fietsen, naast de gebruikte fietsen en hun fietsreparatiewerkzaamheden. Altec Fietsen staat namelijk bekend om zijn uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, en de ruime collectie aan fietsen in diverse kleuren. Dat varieert van stadfietsen, transportfietsen, e-bikes, heren- en damesfietsen tot mountainbikes.

Voor vergelijkbaar merk meer geld kwijt
“Het verschil is”, licht fietsenmaker Maik Ormel toe, “dat je voor een vergelijkbaar merk meer geld kwijt bent. Neem bijvoorbeeld de transportfiets van Altec die heel goed als schoolfiets is te gebruiken. Deze transportfiets is al te koop vanaf 295,- euro. Bovendien zijn de onderdelen van Altec Fietsen ook goedkoop als ze moeten worden vervangen.”

Uit voorraad
Bijkomend voordeel is ook dat Altec de fietsen uit voorraad kan leveren. Dit ondanks het grote tekort aan fietsen doordat de fietsenverkoop door het dak is gegaan sinds de coronacrisis. Benieuwd naar de collectie van Altec Fietsen? Klik HIER bestel je fiets bij Fietsgewoon.

Bijna primeur
Trots zijn de fietsenmakers van Fietsgewoon daarnaast op het feit dat zij als tweede fietsenzaak in Nederland de lader-houder voor de acculader van e-bikes op de markt brengen. De bijna primeur is een behoud voor de kabels van de acculader. In plaats van dat de acculader er losjes ‘bij bungelt’ wordt deze nu stevig ondersteund door de houder. Bovendien oogt het opgeruimd en netjes. De prijs van de lader-houder is 34,95 euro.

Webshop fietshelmen
In de verwachting dat de fietshelm voor gebruikers van een e-bike wordt verplicht vanuit de overheid, heeft Fietsgewoon alvast een webshop gelanceerd voor fietshelmen: onlinefietshelmen.nl Het betreft een brede collectie in allerlei soorten, maten en kleuren. De webshop wordt daarnaast gecompleteerd met de verkoop van accessoires als fietstassen, sloten, spiegels, fietsbellen en zadels.

Op afspraak
Winkelen en fietsreparaties bij Fietsgewoon is mogelijk op afspraak. neem hiervoor contact op via het telefoonnummer 0341 209003. Ook is het mogelijk een stadsfiets met versnellingen te huren bij Fietsgewoon.

Zie ook:

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden