Ronnie Regeling 20 jaar werkzaam bij VVV Ermelo Buitenleven

Ronnie Regeling.
Foto: VVV Ermelo

Al 20 jaar zet Ronnie Regeling zich op allerlei manieren en met enthousiasme in voor de promotie van Ermelo en omgeving. Donderdag 1 april 2021 is hij 20 jaar in dienst bij VVV Ermelo Buitenleven, waar hij vestigingsmanager is. 

Dit bericht VVV Ermelo.

Carrière
In het jaar 2000 begon Ronnie als stagiair bij VVV Ermelo toen hij de opleiding Toerisme en Recreatie deed. Hij kreeg na zijn stage een baan aangeboden. Vanaf 1 april 2001 is zijn carrière bij de VVV officieel begonnen en dat betekent dat hij er nu alweer 20 jaar werkt. Niet veel later, in 2005, werd hij vestigingsmanager. Tegenwoordig is Ronnie niet meer weg te denken bij de VVV!

Duizendpoot
Ronnie is een echte duizendpoot die zich voor 200% inzet. Hij heeft tal van werkzaamheden binnen de VVV. Natuurlijk informeert hij toeristen, die het mooie Ermelo en haar omgeving eens willen bezoeken. Daarnaast geeft hij leiding aan de medewerkers, begeleidt stagiaires, beheert sociale mediakanalen en de website van VVV Ermelo Buitenleven. Hij onderhoud ook met andere VVV’s en de gemeente. En niet te vergeten het organiseren van verschillende evenementen, zoals de Zomeravondbraderie.

Gedreven en fijne collega
Collega’s zijn erg over hem te spreken en omschrijven hem als een gedreven en fijne collega. We kennen niemand die zo gedreven is in zijn werk. Het maakt niet uit of je een toerist, inwoner van Ermelo, ondernemer of collega bent, Ronnie staat voor je klaar! Als er iemand hart voor de zaak heeft, is het Ronnie wel. We hopen allemaal dat iedereen nog heel veel jaren van de kennis en het enthousiasme van Ronnie mag genieten.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden