Een goed begin van het jaar voor Vandenbrink Onroerend Goed uit Ermelo

Een hoogwaardige, ruime nieuwbouwwoning in het centrum van Harderwijk.
Een hoogwaardige, ruime nieuwbouwwoning in het centrum van Harderwijk.
Foto: Vandenbrink Onroerend Goed

ADVERTORIAL – Het is nu al een goed jaar voor Vandenbrink Onroerend Goed uit Ermelo. De woningen aan het Kerkplein in Harderwijk vallen in de smaak! De verkoop en verhuur gaat goed en we krijgen veel complimenten.

Door Vandenbrink Onroerend Goed.

Goede kwaliteit
De meeste complimenten gaan over de goede kwaliteit van de huizen. Er is gewerkt met hoogwaardige materialen en dat is ook te zien. Naast de kwaliteit valt ook de ligging in de smaak. Een hoogwaardige, ruime nieuwbouwwoning in het centrum van Harderwijk. Vlakbij het strand en de winkels.

Ook voor commerciële doeleinden
Naast dat de woning gebruikt kan worden voor alleen wonen is het ook mogelijk de ruimte te gebruiken voor commerciële doeleinden. De bestemming betreft ‘Centrum Wonen’ hetgeen naast bewoning, ook andere bedrijfsmatige gebruiksdoeleinden mogelijk maakt. Er zijn veel mogelijkheden voor de woningen aan het Kerkplein. Een voorbeeld is om de begane grond te gebruiken als kapsalon of kantoor. De verdiepingen bieden genoeg ruimte om te wonen.

Er gaat nóg meer goed
Ook gaat de verkoop van de bedrijfsunits aan de Celsiusstraat in Harderwijk en de Amersfoortseweg in Bunschoten goed. Wij mogen de kopers blij maken met de kwalitatief hoogwaardige bedrijfsunits.

Kijkje nemen?
Als u een kijkje wilt nemen bij de woningen aan het Kerkplein of onze bedrijfsunits, neem dan contact met ons op via [email protected]

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen