Nog niet eens zo gek: bij De Zaak van Ermelo winkelen op afspraak

Natuurlijk hebben ze bij de Zaak van Ermelo ook liever dat klanten spontaan binnen kunnen komen vallen om in hun kringloopwinkel lekker rond te neuzen. Ze zijn echter na sluiting van bijna 3 maanden om de strenge lockdown maatregelen allang blij dat ze weer open mochten gaan, al is het wel op afspraak. Ermelo.nieuws.nl nam de proef op de som en kwam tot de conclusie dat op afspraak winkelen bij De Zaak van Ermelo nog helemaal niet zo gek blijkt te zijn.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas.

Zien als een uitje
Een afspraak maken, ‘een dingetje’ waar sommige mensen tegenop zien is in feite een fluitje van een cent. Oké, spontaan de winkel binnenlopen is er niet bij, want 4 uur van tevoren je bezoek aanmelden is vanuit de overheid verplicht. Maar je kunt het ook zien als een uitje waarop je je kan verheugen.

Online reserveren
Je bezoek van een uur reserveren kan eenvoudig online gedaan worden via dezaakvanermelo.nl/winkelen-op-reservering/ De Zaak van Ermelo is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 13.00 – 17.00 uur. Via e-mail ontvang je een bevestiging die je mee moet nemen bij je bezoek aan De Zaak van Ermelo. Dit mag een geprinte versie zijn, maar je mag de bevestiging ook met je mobiel fotograferen. De kans dat je uitje kan plaatsvinden wanneer jij dat wil is groot. Want gezien de grote winkeloppervlakte van De Zaak van Ermelo mag de kringloopwinkel 50 klanten per uur ontvangen.

In de voorjaarsstemming
Een uitje is een bezoek zeker, want De Zaak van Ermelo is helemaal in de voorjaarsstemming. Zo is de maandenlange sluiting aangegrepen om een grote schoonmaak te doen, is alles geschilderd, en heeft de kerstsfeer van december plaatsgemaakt voor de voorjaars- en zomerspullen. Bovendien is de kringloopwinkel heringedeeld zodat de verschillende afdelingen nog overzichtelijker ogen. Wat voor de klant een stuk rust creëert om op zijn of haar gemak van afdeling naar afdeling te struinen op zoek naar leuke en betaalbare spullen.

Je kunt het zo gek niet bedenken
Dat varieert van kleding, bijzondere niet alledaagse kussen, boeken, elektronica, zorgartikelen, meubilair, bedden(goed), kampeerspullen, speelgoed, klusmaterialen, serviesgoed tot wol en hobbymateriaal. Kortom, je kunt het zo gek niet bedenken of De Zaak van Ermelo heeft het voor een schappelijk prijsje.

Inname goederen
Daarnaast is De Zaak van Ermelo ook weer geopend voor de inname van goederen. Dit hoeft niet op afspraak. De Zaak van Ermelo haalt ook goederen bij u op. Hiervoor kunt u  contact opnemen via het telefoonnummer: 0341 559 772.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden