Zoutkamer Harderwijk in beeld bij RTL4 programma

Foto: Zoutkamer Harderwijk

In samenwerking met collega Marian van Manen van Zoutkamer Veenendaal komt Zoutkamer Veenendaal/Harderwijk in beeld bij het RTL4 programma Lekker in je Vel. Het programma Lekker in je Vel is te zien op RTL4 op zaterdag 20 maart 16.00 tot 16.30 uur en op zondag 21 maart van 12.30 tot 13.00 uur.

Dit bericht Zoutkamer Harderwijk. 

Klachtenverlichting
Zoutkamer Harderwijk verlicht de klachten van hooikoorts, allergieën, astma, COPD, chronische bronchitis, vastzittende bijholten en huidklachten zoals, psoriasis en eczeem. Ook helpt zouttherapie bij restverschijnselen van corona.

Uitleg over zouttherapie
In het programma Lekker in je Vel wordt uitleg gegeven over halotherapie (zouttherapie). Wat dit voor mensen met luchtwegproblemen en/of huidklachten betekent. Ook mogen twee cliënten hun ervaringen delen. Zij vertellen over hun astma/COPD en de restverschijnselen van corona. Deze mooie ervaringen wil Zoutkamer Veenendaal/Harderwijk graag aan Nederland laten weten.

Meer erkenning
Otto Huitema van Zoutkamer Harderwijk wenst u als kijker veel plezier bij het programma en met name bij het onderdeel over zouttherapie en wat dit voor u kan betekenen. “Wij hopen hiermee, dat halotherapie (zouttherapie) meer bekendheid krijgt en daarmee ook meer erkenning voor de waarde van halotherapie.”

Informatie
Wilt u informatie over zouttherapie? Zoutkamer Harderwijk is open op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 19.00 uur en op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 15.00 uur. Zie www.zoutkamerharderwijk.nl of bel 0341-769158. Of kom vrijblijvend langs aan de Vondellaan 156 te Harderwijk!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen