Centrummanagement Ermelo blij met afhaalmogelijkheid voor niet-essentiële winkels

Ronnie Regeling.
Foto: ermelo.nieuws.nl

“We hadden natuurlijk gehoopt dat de niet-essentiële winkels weer open konden”, reageert Ronnie Regeling van het Centrummanagement Ermelo op de persconferentie van vanavond, dinsdag 2 februari, waar demissionair premier Rutte over 2 veranderingen berichtte ten opzichte van de huidige lockdown. “Maar de extra mogelijkheid om vooraf bestelde producten bij de winkel op te halen is al mooi.”

‘Niet vergeten’
Of het naast de bestaande bezorgservice echt zoden aan de dijk zal zetten voor de winkeliers, hangt volgens Regeling af van de consument. “Deze moet niet vergeten de lokale ondernemers te steunen.”

Up-to-date
Ook zal het afhangen van het type winkel en de creativiteit en vindingrijkheid van de winkelier. Wat bovendien bijdraagt is een duidelijke up-to-date website met het aanbod van de winkelier en actief zijn via social media kanalen. Wat opvalt is dat veel winkeliers zich daar erg in verbeterd hebben.

Per 10 februari
Of de strenge voorwaarde dat klanten minimaal 4 uur van tevoren hun producten online of telefonisch moeten bestellen voordat deze op afspraak opgehaald kunnen worden buiten bij de winkel, zal de tijd leren. Bestellen en afhalen bij niet-essentiële winkels is mogelijk per 10 februari.

Zoek dus uw favoriete winkel op en neem telefonisch of via e-mail contact met ze op. Klik HIER voor alle contactgegevens.

Scholen open
Vanaf maandag 8 februari gaan de basisscholen, de kinderdagopvang en het speciaal (basis)onderwijs weer volledig open. Verder verandert er weinig wat betreft de huidige lockdown. De avondklok geldt tot en met 10 februari 04:30 uur. Het kabinet vraagt het Outbreak Management Team om advies over het hele pakket aan maatregelen, inclusief de avondklok. Dat advies wordt eind deze week verwacht.

Klik HIER voor alle maatregelen op een rij.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden