Ben jij een digitaal talent? Dan zoekt OrangeTalent in Ermelo jou!

Foto: OrangeTalent

Ben jij een digitaal talent? Wil jij je persoonlijke ambities waarmaken? Dan krijg jij bij OrangeTalent aan Jagerserf 24 in Ermelo de ruimte. Om samen met opdrachtgevers te werken aan nieuwe, slimme, mooie en effectieve digitale oplossingen. Het digitale bureau dat ideeën tot leven wekt heeft 4 vacatures openstaan. Grijp je kans!

Digital Designer (medior), 40 uur
Jij bedenkt en ontwerpt het niet alleen, jij weet je werk ook met overtuiging te presenteren en opdrachtgevers te laten uitblinken. Jij hebt een eigen visie op het gebied van design, je volgt ontwikkelingen op de voet, bedenkt strategische oplossingen en bent een bron van inspiratie.
Solliciteer nu

Talentmanager, 32 uur
Het aantrekken van talent en het behouden van talent is voor jou even belangrijk. Het schrijven van vacature teksten, social media content, mooie campagnes voor employer branding, candidate experience, sourcen en headhunten. Het opstellen van een ontwikkelplan voor werknemers en het behouden van de cultuur. Jij schudt het zo uit je mouw.
Solliciteer nu

Back-end Developer (Laravel), 32-40 uur
Enthousiast word jij word jij wanneer je kan werken met een mooi nieuw framework, efficiënte code kan schrijven en kunt bouwen aan applicaties met ambitie. Energie krijg je van het bedenken, ontwikkelen en verbeteren van functionaliteiten. Supersnelle en gebruiksvriendelijke sites, shops en applicaties, jij maakt ze!
Solliciteer nu

SEO en SEA Specialist, 40 uur
Krijg jij er een kick van om de webshop van een detailhandel zo te laten groeien dat ze in 5 jaar tijd van de garage naar een nieuwgebouwd bedrijfspand moeten verhuizen? Zie jij jezelf de afzetmarkt van een grote koffie producent vergroten van b2b naar b2c via zoekmachinemarketing? Jij bedenkt de meest effectieve strategieën om bezoekersaantallen, engagement en omzet te laten groeien voor websites en webshops.
Solliciteer nu

Voor uitgebreide informatie over de openstaande vacatures bij OrangeTalent ga naar: orangetalent.nl/werken-bij

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden