Nieuw in Ermelo: SlowRun, speciaal voor vrouwen

SlowRun is een totaal concept, speciaal voor vrouwen.
Foto: SlowRun Veluwe

SlowRun, een totaal concept speciaal voor vrouwen, is ontwikkeld door Verona de Waal uit Breda. Inmiddels verspreidt het concept zich als een olievlek uit over Nederland, ook naar de Veluwe. Vanaf eind januari start SlowRun Veluwe ook in Ermelo. 

Plezier voorop
Ramonda Visser is het gezicht van SlowRun Veluwe. Zij volgde de opleiding tot SlowRun Coach bij Verona de Waal. Ramonda legt uit: “Bij SlowRun leer je lopen vanuit een ontspannen basishouding, doet ontspannings- en ademhalingsoefeningen en je werkt aan corestability. Hierbij staat verbinding tussen vrouwen en plezier voorop. Géén prestatiedwang en geen schaamte. Voor vrouwen die (weer) willen bewegen en het lekker vinden buiten te zijn.”

10-weekse cursus
Als SlowRun Coach geeft Ramonda 10-weekse cursussen. In Ermelo gaat op woensdag 27 januari 2021 om 10:00 uur een 10-weekse cursus van start. De startdatum hangt echter af van de dan geldende coronamaatregelen. Houd hiervoor de volgende link op de website van SlowRun Veluwe in de gaten: https://www.slowrunveluwe.nl/cursusdata-tijden-en-plaatsen/

SlowRunsters lopen bij daglicht zoveel mogelijk in de natuur, ’s avonds op verlichte paden.

Losloopgroep
Wie door wil blijven lopen na de cursus kan zich aansluiten bij een SlowRun losloopgroep. Structureel blijven lopen levert immers zoveel op, weet Ramonda uit ervaring. “Wekelijks heb je een time-out voor jezelf. Je leert lichaam op vetverbranding te handelen. Ook word je mentaal sterker door jezelf fysiek uit te dagen. Door te bewegen kies je bovendien automatisch voor gezondere eetgewoontes.”

Eén op één
Ook één op één coaching is mogelijk vertelt Ramonda. “Dat kan voor deelneemsters die liever (nog) niet in een groep lopen.”

‘Succes verzekerd!’
Regelmatig bewegen doet veel goeds voor lichaam en geest. Ramonda: “Tel daar de gezonde portie frisse lucht bij op, de vitamine D, het lopen in de vetverbranding, de ontspanning en het onderlinge plezier, succes verzekerd!”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden