Kristiana Gederte viert 10-jarig jubileum bij ’t Zomernest Ermelo

De burgers van 't Zomernest zijn legendarisch.
Foto: Grietje-Akke de Haas

Vandaag, nieuwjaarsdag 1 januari 2021, runt Kristiana Gederte 10 jaar bar/cafetaria/eetcafé ’t Zomernest aan de Julianalaan 123A in Ermelo. Een groot feest zit er vanwege de lockdown om het coronavirus eronder te krijgen, niet in.

Super leuke mijlpaal
“Maar”, zegt collega Tamara Klaasen, “wij als personeel willen het jubileum van Kristiana natuurlijk niet stilletjes voorbij laten gaan. Het is immers een super leuke mijlpaal voor Kristiana.” Zo maakten haar collega’s een prachtige fotocollage voor Kristiana met een overzicht van de 10 jaar dat zij ’t Zomernest runt.

Springkussen voor de deur
Vanaf 17.00 uur werkt Kristiana in ’t Zomernest. Er kan immers gewoon worden besteld en afgehaald. Ze wordt verwelkomd met een springkussen voor de deur, puur voor decoratie, om het jubileum een beetje feestelijk aan te kleden.

Twee leuke acties
Ook de klanten mogen het jubileum meevieren. Daarvoor zijn 2 leuke acties bedacht. Zo geldt op zaterdag 2 januari de actie 10 frikandellen voor 10 euro. Zondag 3 januari krijgt elke tiende klant die een bestelling doet bij ’t Zomernest en deze afhaalt, zijn of haar eten helemaal gratis. Bestellen kan via zomernest.nl

Kroegtijger
Kristiana runt ’t Zomernest sinds haar 21ste. Anderhalf jaar later werd zij eigenaar. Destijds zei Kristiana dat werken in de horeca echt haar ding is. Als Havo-scholiere werkte zij op haar vijftiende al bij restaurant Bonaparte. “Vervolgens ben ik altijd druk geweest in de horeca. Ik vind het gewoon heerlijk om op deze manier onder de mensen te zijn. Wat dat betreft ben ik een echte kroegtijger. Of het nu tachtig of negentig uur per week is, ik ben er altijd mee bezig.”

Metamorfose
Het was ook Kristiana die in 2014 het initiatief nam ’t Zomernest een complete metamorfose te geven. Donderdag 6 februari 2014 vond de heropening plaats van de geheel vernieuwde bar/cafetaria/eetcafé door de toenmalige burgemeester André Baars.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden