Zoutkamer Harderwijk helpt ex-corona patiënten sneller op de been

Foto: Zoutkamer Harderwijk

ADVERTORIAL
Heeft u corona gehad? Veel mensen houden last van benauwdheid, weinig energie en concentratieproblemen. Veel symptomen die ex-corona patiënten hebben, lijken op die van COPD, astma of bronchitis. Inmiddels is een aantal ex-covid patiënten in onze Zoutkamers geweest.

Merk het verschil
Dat leverde ongeveer dezelfde resultaten op als bij cliënten met long- en luchtwegaandoeningen die halotherapie krijgen. Heeft u ook corona gehad en heeft u dagelijks last van de gevolgen? Kom ook Opgelucht Adem(-)Halen bij Zoutkamer in Harderwijk of Veenendaal en merk het verschil!

Veel profijt
Ex-corona patiënt Andrea heeft veel profijt van behandeling met halotherapie. Eind augustus 2020 kwam Andrea bij Zoutkamer Veenendaal. Zij was herstellende van corona en kreeg van haar huisarts pufjes tegen de benauwdheid. “In juni kreeg ik een terugval en dat voelde nog heftiger dan in maart. De trap naar boven was zo vermoeiend dat ik eerst weer op adem moest komen.”

Weer diep ademen
Andrea vervolgt: “Na de derde keer in de Zoutkamer merkte ik een groot verschil. Ik kon weer diep ademen, was niet benauwd en kon de trap zonder moeite naar boven lopen.”

Minder vatbaar
Wat doet halotherapie of de Zoutkamer voor ex-coronapatiënten? Het fijne natuurzout dat in de Zoutkamer verneveld wordt, komt tot diep in de longen terecht. Daar maakt het onder andere het slijm minder taai zodat je makkelijker adem kunt halen. Daarnaast werkt het bacteriedodend en versterkt het immuunsysteem op een natuurlijke manier. Het lichaam is daardoor beter in staat virussen en bacteriën buiten de deur te houden, je bent dus minder vatbaar.

Reserveren
Otto Huitema: “Het advies is om 1 of 2 keer per week een zouttherapie sessie te volgen. Tarieven vanaf 1 sessie per week voor € 50,- per maand. Reserveren i.o.m. Otto Huitema. Whatsapp (06-11077319) of bellen 0341-769158.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden