Annemiek van Aalst uit Ermelo wint prijs 3e loterij verrassingstas van TelgterUitje.nl

Jeanine, Henk en Marjolein.
Foto: Grietje-Akke de Haas

Annemiek van Aalst uit Ermelo heeft de prijs gewonnen van de 3e loterij van de verrassingstas van TelgterUitje.nl Gisteravond, vrijdag 18 december trokken de initiatiefnemers van TelgterUitje.nl: Marjolein Roest van koffie- en theeschenkerij Klein Noord Brandsgoed aan de Nijkerkerweg 66 in Ermelo en Jeanine Couwenberg van Bij Sfeergoed creatieve workshops, het winnende lot.

Stoer met Staal
De trekking vond plaats bij Henk Kok van Stoer met Staal aan de Telgterbuurtweg 17 in Ermelo. Hij was namelijk de sponsor van de prijs. Deze betrof een bijzondere hebbeding om de donkere dagen voor kerst op te fleuren; namelijk een uit de kluiten gewassen kerstster van staal mét trendy verlichting.

Carrosseriebouwer
Het bedrijf Stoer met Staal is een uit de hand gelopen hobby, vertelde Henk. In het begin waren het vooral vrienden en kennissen die zijn meubels en andere stoere producten erg fraai vonden. ‘Of Henk niet eentje voor ze wilde maken?’. Sinds juli dit jaar is Stoer met Staal een officieel bedrijf. Henk maakt de meubels en andere producten in de avonduren, want overdag werkt hij als carrosseriebouwer.

Oerdegelijk kwaliteit
‘U vraagt, Henk draait’, het is of kan Henk bijna alles met staal in combinatie met ander materiaal. Zo vroeg zijn vrouw Debby of Henk een kerstboom van staal wilde maken, als ook een kerstster. “Het werk van Henk onderscheidt zich door de oerdegelijke kwaliteit”, vindt zij.

Verrassingstas
Het doel van TelgterUitje.nl is om de ondernemers/bedrijven in buurtschap Telgt met elkaar te verbinden voor meer reuring buiten het seizoen om. Vanwege de verscherpte maatregelen om het coronavirus de kop in te drukken, zijn leuke activiteiten om mensen een leuk uitje te bezorgen even in de ijskast gezet. Om TelgterUitje.nl toch onder de aandacht te brengen bedachten Marjolein en Jeanine de verrassingstas vol met producten van ondernemers uit Telgt met een winkelwaarde van 25 euro, die voor 10 euro te koop is.

De laatste verloting
In elke verrassingstas zat een lootje om kans te maken op een prijs die ter beschikking wordt gesteld door een ondernemer uit Telgt. De derde verloting was tevens ook de laatste keer. Marjolein en Jeanine broeden op het organiseren van activiteiten die na de lockdown en als het dan mogelijk is, kunnen plaatsvinden.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden