Stichting Zorggroep Noordwest-Veluwe gunt Boonen Tweewielers Ermelo/Harderwijk grote order

Stichting Zorggroep Noordwest-Veluwe gunt Boonen Tweewielers een grote order. De fietsspecialist aan de Fokko Kortlanglaan 225 op de grens van Ermelo/Harderwijk, levert in samenwerking met Gazelle maar liefst 22 exemplaren van Gazelle Miss Grace C7 HMB, een trendy elektrische transportfiets, aan de Zorggroep. “Wij zijn blij met het vertrouwen dat we hebben gekregen van Zorggroep Noordwest-Veluwe”, zeggen eigenaar André Boonen en bedrijfsleider Jan van Diest.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas.

Voor thuiszorgmedewerkers
Zorggroep Noordwest-Veluwe zet de trendy elektrische transportfietsen in voor haar thuiszorgmedewerkers die werken vanuit de woonzorglocaties in Ermelo, Putten, Harderwijk en Nunspeet. Het betreft de IJsvogel en Kroondomein in Ermelo, Elim en De Schauw in Putten, Weideheem en De Aanleg in Harderwijk en Ittmanshof en WOC Binnenhof in Nunspeet.

Met mand en fietstas
Karin Blomjous van Zorggroep Noordwest-Veluwe licht toe: “In het kader van duurzaamheid zijn wij als Zorggroep ooit gestart met het gebruik van e-bikes om van cliënt naar cliënt te fietsen. Dit bevalt erg goed, alleen waren deze e-bikes aan vervanging toe. Wij zijn blij met deze elektrische transportfiets die ook een mand en een fietstas heeft, zodat de thuiszorgmedewerkers hun spullen mee kunnen nemen.”

Al 60 jaar fietsspecialist
Boonen Tweewielers is al 60 jaar de fietsspecialist in Ermelo, Harderwijk en omstreken. Tot 1 december 2020 had Boonen Tweewielers ook fietsenzaak aan de Wethouder Rikkerslaan 10 in Ermelo. Door bedrijfsmatige ontwikkelingen is besloten alle activiteiten onder te brengen aan de Fokko Kortlanglaan.

Over Boonen Tweewielers
Boonen Tweewielers richt zich op de verkoop van tweedehands- en nieuwe fietsen, accessoires en fietsreparaties. Ook heeft Boonen Tweewielers een ruim aanbod in aangepaste fietsen, die onder meer erg in trek zijn bij de zorginstellingen zoals de ’s Heeren Loo zorggroep. Daarnaast houdt Boonen Tweewielers zich bezig met fietsverhuur aan uitzendbureaus.

In verband met de lockdown om het coronavirus eronder te krijgen is op het moment alleen de werkplaats van Boonen Tweewielers geopend voor reparatie en onderhoud van fietsen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen