Lockdown-actie Fietsgewoon Ermelo: 10 procent korting op onderhoud en reparaties

Fietstechnicus bij Fietsgewoon Pim van Ham.
Foto: Archief Grietje-Akke de Haas

De bewoners van Ermelo en omstreken fietsende en veilig op de weg houden. Daarmee wil het team van Fietsgewoon aan de Putterweg 15 het verschil maken in de periode van de strengste lockdown ooit. 

Schouders eronder
“De veiligheid en gezondheid van mensen gaat voor alles. Daarom maken wij er het beste van en zetten onze schouders eronder”, reageren de medewerkers van Fietsgewoon op de lockdown.  Hun fietsenwinkel moet dan wel sluiten, maar de fietsenzaak mag wel onderhoud en reparaties aan fietsen blijven uitvoeren.

Voor de volle 100 procent
En dat is wat de medewerkers voor de volle 100 procent gaan doen. “De mensen kunnen veilig blijven fietsen, en wij kunnen het werk verrichten dat we het liefst doen.”

Lockdown-actie
Voor de voor iedereen ingrijpende periode houdt Fietsgewoon daarom een lockdown-actie van 10 procent korting op onderhoud en reparaties. Voor reparaties en onderhoud van fietsen kunt u langs komen in de werkplaats of een afspraak maken. Dat kan door telefonisch contact op te nemen via 0341 209003 of een mail te sturen naar [email protected] U bent van harte welkom!

Zie ook:

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden