December verwenmaand bij Beauty & Health Center in Hotel de Heerlickheijd van Ermelo

Foto: Beauty & Health Center Hotel de Heerlickheijd van Ermelo

Is december niet bij uitstek dé maand om jezelf of een ander te trakteren op één van de beauty- en verwenarrangementen bij Beauty & Health Center in de Hotel Heerlickheijd van Ermelo? Het Complete care arrangement bijvoorbeeld, dat een ochtend of middag pure ontspanning all-over belooft.

Van top tot teen
Kom genieten van de rust en het in kerstsferen gedompelde Beauty & Health Center, waar je gastvrij wordt ontvangen met koffie of thee. Hul je in een badjas die voor je klaarligt en steek je voeten in de slippers, voor een drie uur durend arrangement dat je verwent van top tot teen.

Het Complete care arrangement houdt in:

  • gezichtsbehandeling, inclusief hoofdhuidmassage
  • uitgebreide lichaamsmassage
  • keuze uit een ontspannend hydromassage-bad of een infrarood-sessie in de sauna
  • voetverzorging die bestaat uit een scrubbehandeling, voetmassage en een extra verzorgende voetpakking
  • gebruik van de sauna, het zwembad en de fitnesszaal

Het Complete care arrangement is al te boeken voor 174,95, ook leuk om cadeau te geven!

Ga voor alle informatie en reserveren naar heerlickheijdvanermelo.nl Kies Beauty & Health Center Nieuwsgierig naar de overige behandelingen en beautyarrangementen, wilt je je eigen arrangement samenstellen of misschien de Hotel Heerlickheijd van Ermelo cadeaubon? Ga naar Beauty & Health Center

Over het Beauty & Health Center
Het Beauty & Health Center met haar welness activiteiten is uniek in zijn soort en toegankelijk voor iedereen. Het is niet alleen gevestigd in het prestigieuze Hotel de Heerlickheijd dat zo prachtig gelegen is tegen de bosrand van de Staringlaan, maar beschikt tevens over sfeervol ingerichte ruime vertrekken waar de verschillende kleinschalige activiteiten plaatsvinden. Vooral in het Beauty Center en het zwembad wanen gasten zich even in een andere wereld, wat bijdraagt aan momenten van pure ontspanning.

Fouzia’s Haarlijn
Daarnaast is kapsalon Fouzia’s Haarlijn gevestigd in het Beauty & Health Center, net als (medisch) pedicurepraktijk Voetsalon Perfect Feet.

Hotel de Heerlickheijd van Ermelo
Staringlaan 1, 3852 LA Ermelo
Tel +31 341 56 85 85
E-mail: [email protected]
Website: heerlickheijdvanermelo.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen