ATAG Verwarming Nederland BV feliciteert Oosterhoff Poolen in Ermelo met 200ste particulier geplaatste CV-ketel

Felicitatiekaartje van ATAG Verwarming Nederland BV.
Felicitatiekaartje van ATAG Verwarming Nederland BV.
Foto: Via Oosterhoff Poolen

Oosterhoff Poolen installatietechniek aan het Jagerserf 21 in Ermelo ontving woensdag 2 december hoog bezoek namens ATAG Verwarming Nederland BV. Carl Berlo en Marco Eimers, respectievelijk algemeen directeur en commercieel directeur, kwamen eigenaren Roel Oosterhoff en Arjan Poolen en hun monteurs feliciteren met de 200ste particulier geplaatste CV-ketel in 2020.

Trots
Binnen een jaar 200 CV-ketels plaatsen bij particulieren is bij Oosterhoff Poolen nog nooit eerder voorgekomen, licht Roel Oosterhoff toe. “Ook ATAG heeft geen klant die hun CV-ketel in zulke grote aantallen verkoopt.” Het geeft volgens Roel aan hoe Oosterhoff Poolen is uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op de particuliere markt. “Met zijn allen hebben wij hier dan ook hard voor gewerkt door een goed beleid te voeren. Met een resultaat waar we trots op zijn.”

‘Zo leuk voor de jongens’
Het bezoek van Berlo en Eimers kwam gisteren min of meer als een verrassing, tenminste de reden van hun komst. Roel: “Voor ons was het een bijzonder moment dat ATAG op deze manier aandacht gaf aan de 200ste particulier geplaatste CV-ketel. Voor de jongens hadden ze bovendien een verrassingstas meegebracht met een hele leuke inhoud. Dat varieerde van een bierpakket, handdoek, etenswaren tot gereedschap, zo leuk voor die jongens.”

ATAG uniek
Voor de eigenaren van Oosterhoff Poolen was het overigens ook een bijzonder moment. “Wij hebben altijd vastgehouden aan het ATAG-concept en het merk. CV-ketels van ATAG zijn namelijk hoogwaardige toestellen met een hoog rendement en warm tapwater. Daarnaast wordt 10 jaar garantie gegeven op deze toestellen. Waar ATAG uniek in is, want er is geen ander merk dat zoveel jaar garantie geeft. Wat tevens de kwaliteit van het merk aangeeft.”

Tegenstrijdig?
In een jaar 200 CV-ketels installeren bij particulieren, terwijl Nederland van het gas af moet. Dat klinkt tegenstrijdig. Roel: “Dat is iets wat de overheid stimuleert. De vraag is echter of men dat wel wil. Gasloze woningen in nieuwbouwprojecten is logisch. Maar om in bestaande woningen van het gas af te te willen is nog een hele operatie en betreft forse en dure ingreep.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen